Ce preț au măștile de protecție lansate de Ana Morodan. Fiecare are un imprimeu amuzant

Ultima actualizare:

    Bluza cu mesaj amuzant  se comercializează la  preţul de 249 de lei
Bluza cu mesaj amuzant se comercializează la preţul de 249 de lei

Extravaganta Ana Morodan (35 de ani) sau ”contesa digitală”, cum i se mai spune fostei concurente de la ”Asia Express” (Antena 1), şi-a lansat o colecţie de măşti de protecţie, cu imprimeuri amuzante, dar şi de haine cu lozinci vesele, afacere care merge perfect, în pandemie.

Simpatica Ana Morodan, pe care o revedeţi la „Asia Express”, la Antena 1, şi, în curând, şi la  concursul „Masked Singer Romania”, show-ul cu măşti de la Pro TV, este una dintre cele mai responsabile vedete.

Mască -  230 de lei
Mască - 230 de lei

Ea poartă mască de protecţie la filmări şi la cumpărături, iar în vacanţa petrecută în Creta, Grecia, unde a fost cu Agenţia Paralela 45, nu a dat-o jos o clipă, în afara camerei de hotel, de teamă să nu se îmbolnăvească de coronavirus. Fiind o persoană creativă şi pentru că are un magazin online, diva a realizat alături de colegii ei o colecţie de măşti, cu diverse mesaje amuzante: „Ruj roşu”, „Am colţi”, ”Sub e botox”, „N-am chef”, „Zâmbesc”, „Nu zâmbesc”, la preţul de 79 de lei bucata.  Mai există și varianta fără text, dar cu paiete, la 45 de lei.

Mască -  49 de lei
Mască - 49 de lei

Dar are şi un model mai ciudat, la 230 de lei bucata, care s-a vândut ca pâinea cal­­dă, fiind realizat pe comandă. E vorba despre masca de protecţie #MORODANESQUE”: „E realizată de Alexandru Abagiu, cel mai renumit make-up artist din România. E un accesoriu ideal pentru petrecerile de pe Skype, alături de prietene sau dacă vrei să furi toate privirile când vei ieşi la cumpărături, la supermarketul din colţ”, a menţionat Morodan.

Epuizată, în  competiţia din Asia
Epuizată, în competiţia din Asia

Ea a postat şi câteva detalii despre măştile de protecţie, care nu au doar rol decorativ, ci şi medical: ”E confecţionată din 3 straturi separate pentru filtrarea eficace a aerului. Masca se adaptează perfect la forma feţei şi se fixează cu ajutorul baretelor din elastic. E colorizată cu fond de ten şi fard de obraz şi are aplicate gene false şi buze imprimate. Fiecare mască e un produs unicat şi e realizată în felul ei”, a completat ea, pe morodashop.ro. Obişnuită cu o viaţă de prinţesă, Anei nu prea i-a priit în Asia, la concurs, deşi a avut un ajutor de nădejde, pe Adrian Teleşpan. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
448542067 7833042643424770 2443193394384490631 n jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Banner Elodia
Banner Gheorghe Turda
lottie moss profimedia jpg
Babasha provine dintr-o familie bună și  studiază muzica la Conservatorul din București
image png
Banner afaceri vedete
Banner Anamaria Prodan
image
actualitate.net
image
actualitate.net