Ce reacție a avut Bianca Drăgușanu când a fost întrebată unde a conceput copilul cu Victor Slav

Ultima actualizare:

    Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întrebați unde au conceput copilulFoto: Kanal D
Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întrebați unde au conceput copilulFoto: Kanal D

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au fost puși pentru prima dată în situația de a vorbi fără ocolișuri despre viața lor intimă. De Ziua Îndrăgostiților, Slav i-a făcut iubitei sale o surpriză chiar în timpul emisiunii „Te vreau lângă mine”, pe care Drăgușanu o prezintă în locul Gabrielei Cristea.

În ediția de Valentine’s Day a emisiunii, chiar prezentatoarea a fost cea provocată de a merge la paravan, locul unde toți concurenții vin pentru a-și cunoaște jumătatea. Bianca a avut însă parte de o surpriză din partea iubitului, care a onorat-o cu prezența sa și cu un buchet impresionant de trandafiri.

La început, prezentatoarea nu s-a așteptat ca Victor să fie chiar în platoul emisiunii, pentru că el a indus-o în eroare, spunându-i că era la telefon, chiar dacă se afla la doar câțiva metri de ea. Cupidon le-a lansat însă o provocare, spre amuzamentul concurenților și al publicului și le-a adresat câteva întrebări cam incomode.

Prima curiozitate a fost legată de momentul primului sărut: „Cred că în urmă cu cinci ani, bineînțeles, că el mie...nu-i așa, Victor? Au trecut cinci ani și nu mai știu”, l-a întrebat Bianca pe Victor, iar el a lămurit-o: „Da, e adevărat. Eu m-am lăsat destul de greu, dacă își aduce ea bine aminte, dar...într-adevăr, eu am sărutat-o prima dată.”

A urmat însă și întrebarea cea mai incomodă: „Unde ați conceput primul copil?”, la care Bianca s-a cam blocat, dar Victor Slav nu s-a lăsat intimidat și a răspuns: „Primul copil a fost conceput departe de țară, într-un concediu, în Cancun”.

Bianca Drăgușanu are împreună cu Victor Slav o fetiță și au o relație foarte solidă, în ciuda faptului că au divorțat. Ea prezintă emisiunea „Te vreau lângă mine” de anul trecut, de când Gabriela Cristea s-a retras pentru a naște și pentru a avea grijă de copil. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net