Ce recomandă Carmen Brumă pentru această perioadă: «Nu mâncați de plictiseală și faceți sport acasă!»

image
Carmen Brumă le oferă fanilor sfaturi pentru a se menține în formă în această perioadăFoto: Arhiva personală

Fire sportivă și energică, Carmen Brumă (42 ani) nu se lasă învinsă de criza provocată de Coronavirus. Pentru că adoră sportul, vedeta a inventat acum un antrenament de pandemie cu șervetele dezinfectante pe care l-a urcat imediat pe canalul ei de Youtube.

Astfel, Brumă folosește în timp ce face sport mai multe șervetele dezinfectante, pentru a se menține în siguranță. Și, totodată, iubita lui Mircea Badea, cunoscută pentru stilul său de viață sănătos și fară excese, are câteva sfaturi pentru cei care stau acasă în aceste vremuri în care Coronavirusul face ravagii peste tot în lume!

„În această perioadă ies doar dacă am urgențe, mi-am făcut cumpărături pentru o perioadă mai lungă. Încerc să fiu lucidă și organizată. Panica și victimizarea nu mă ajută la nimic! În primul rand este foarte important să fie respectate recomandările autorităților!”, a spus Carmen Brumă pentru ziarul Click!.

Și pentru că este o perioadă ciudată în care suntem nevoiți să stăm mai mult în casă pentru a ne feri din calea Coronavirusului care a devenit de temut și a speriat mapamondul, iată ce sfaturi utile a gândit în această perioadă Carmen Brumă, pentru toți cei care stau acasă!

„1. REDUCEȚI APORTUL CALORIC!  Vă mișcați mai puțin deci nu aveți nevoie de aceeași cantitate de mâncare dacă nu vreți să vă îngrășați.2. BEȚI APĂ! 35-40 ml pe kg corp este necesarul în condiții normale de temperatură/efort fizic pt un adult. Hidratarea corespunzătoare vă ajută organismul să funcționeze corect, previne poftele, controlează apetitul.3.NU MÂNCAȚI DE PLICTISEALĂ! Statul acasă, stresul la care suntem toți supuși zilele acestea, ieșirea din rutina cu care eram obișnuiți ne pot împinge să mâncăm necontrolat! Încercați să evitați ronțaitul non stop și păstrați 4 ore de repaus alimentar ( total) între mese timp în care vă hidratați4. FACEȚI SPORT ACASĂ! ( sau în aer liber în zone fără aglomerație)  Programați-vă telefonul să vă atenționeze la fiecare 2-3 ore și ridicați-vă de pe canapea/scaun. Faceți 15-20 genunflexiuni, flotări, fandări , abdomene etc. Programele mele cu antrenamente pentru acasă  sunt de asemenea utile în această perioadă”, este recomandarea vedetei care a încins rețelele de socializare zilele trecute când a postat pe Facebook o poză cu ea la plajă, din Grecia, cu comentariul „Aici m-aș autoizola oricât! ”.

image
Carmen Brumă ne recomandă să facem sport chiar și în această perioadă

Citește și

INTERVIU Carmen Brumă: «O dată pe săptămână mânânc ce vreau»

EXCLUSIV Carmen Brumă, sexy pe stradă în cea mai scurtă fustă. Iubita lui Mircea Badea e pericol public

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub andreea banica animat gif
horoscop ( FOTO pixabay )
7 front elvetianca pensiune jpg
livada de smochini este langa buzau jpg
zelenski cerere ucraina aderare nato foto twitter jpg
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png