Ce ritual are Vântur înainte de a se întoarce la Salman Khan
La mijlocul lunii octombrie, Iulia Vântur (37 de ani) a revenit în România şi s-a împărţit cu brio între emisiuni TV, ieşiri cu prietenii şi vacanţa cu părinţii ei, pe care i-a dus la Londra.
Înainte de a se întoarce în ţara de adopţie, India, acolo unde o aşteaptă cariera, dar şi iubitul Salman Khan, vedeta şi-a satisfăcut câteva pofte culinare. Mai exact, Iulia şi-a făcut un obicei din a se desfăta cu preparate tradiţionale, poate şi pentru că s-a cam săturat de bucătăria indiană, recunoscută pentru condimentele aparte, precum curry sau garam masala (amestec de cardamom, scorţişoară, cuişoare, chimen). Astfel, fosta gazdă a emisiunii “Ferma vedetelor” (PRO TV) a dat iama în bucate, la un cunoscut restaurant din Capitală, şi şi-a şi explicat gestul într-un mesaj pe Instagram.
“Mi-am făcut un ritual. Când ajung, dar şi înainte de a pleca din ţară, merg să mănânc ceva bun, să-mi rămână gustul plăcut de România”, a scris Iulia Vântur. Blondina a cam trişat, căci n-a mâncat doar bucate tradiţionale, ci şi un tiramisu delicios la desert, servit la borcan. Între timp, Iulia a şi ajuns în India şi a publicat pe reţelele de socializare imagini de la ferma lui Salman Khan, din Panvel, India, semn că i-a fost tare dor de acele locuri.