Ce rochie scurtă a purtat Jojo la botezul fetiței! Și-a revenit complet după naștere

Ultima actualizare:

    Jojo și-a botezat fetița în mare secretFoto: arhivă personală
Jojo și-a botezat fetița în mare secretFoto: arhivă personală

Zora, fetița lui Jojo (Cătălina Grama) și a lui Paul Ipate (32 de ani), a primit darul botezului. În mare secret, părinții micuței au organizat o petrecere restrânsă, la care au luat parte doar familiile lor și prietenii apropiați.

Nu au lipsit Mihai Bobonete și Octavian Strunilă, colegii lui Paul Ipate de la emisiunea "Jocuri de celebritate", dar nici Toni Grecu și Monica Anghel, care au făcut echipă cu Jojo la "Serviciul Român de Comedie". Fericiții părinți au vrut ca totul să fie cât mai intim și au pus mare accent pe detalii. Petrecerea a fost una cu tematică italiană, lucru respectat în decor, dar și în preparatele alese pentru invitați.

Jojo a avut grijă ca micuța sa să arate ca o prințesă
Jojo a avut grijă ca micuța sa să arate ca o prințesă

Micuța Zora a fost ca o prințesă și, desigur, vedeta evenimentului. Nu departe a fost mama ei, care a atras toate privirile cu silueta pe care și-a recuperat-o la nici cinci luni de când a dat naștere a doua oară. Jojo (36 de ani) a purtat o rochie verde smarald, cu volane, scurtă, care i-a pus picioarele în valoare, dar și decolteul.

Jojo se afișează cu verighetă
Jojo se afișează cu verighetă

"Am botezat-o în data de 28 mai pe Zora Maria, cea mai zâmbitoare fetiță de pe această planetă. Am avut emoții mari, încă de când am primit trusoul brodat cu numele ei și data evenimentului, deși mai trecusem încă o dată prin asta la botezul frățiorului ei. Zora a fost cuminte și a ascultat cu multă atenție slujba. L-a privit încă de la început atentă pe părinte și l-a făcut să zâmbească de câte ori a avut ocazia. Am avut parte de o slujbă frumoasă, liniștită, și deși Zori a plâns un picuț după ce a băgat-o părintele în apă, s-a încheiat totul frumos și bine. Întreaga familie zâmbea la finalul slujbei și chiar am fost cu toții extrem de fericiți. Mamele și-au mai șters discret câte o lacrimă si au admirat-o pe Zori în rochițele ei minunate ivoire și mentă, pe care zânuța le-a purtat mândră, zâmbind ca un mic soare. Mândră am fost și eu în fiecare secundă, mai ales când mi-am ținut amândoi copiii în brațe la pozele de final. Achim a fost și el foarte chipeș în costumul lui elegant", a scris Cătălina pe blog.

Jojo poartă verighetă


    Jojo se afișează cu verighetăFoto: arhivă personală
Jojo se afișează cu verighetăFoto: arhivă personală

Deși nu au spus nimic despre o căsătorie, Jojo și Paul Ipate, care au o relație din 2014, par a se fi căsătorit. Discreți, aceștia nu au suflat o vorbă despre o eventuală unire a destinelor, dar inelul de pe degetul Cătălinei spune mai multe decât o mie de cuvinte. Pentru ședința foto făcută cu ocazia botezului, blonda nu și-a mai ascuns verigheta.

image
image
image
image
image
image
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
image
actualitate.net
image
actualitate.net