Ce rochii sexy au ales vedetele la OK! James Bond Party

image
Claudia Pătrăşcanu, Cristina Spătar şi Roxana Blagu au strălucit la petrecerea Ok!foto: Ok! Magazine

Vedetele din showbiz au fost prezente miercuri seară (28 octombrie) la cea mai mare petrecere tematică a anului. OK! Magazine a organizat la Le Chateau evenimentul OK! James Bond Party. Printre artistele prezente s-au numărat Cristina Spătar, Claudia Pătrăşcanu, dar şi Roxana Blagu, ex-Trident, acestea făcându-se remarcate prin ţinutele de gală pe care le-au purtat.

Miercuri seară (28 octombrie), vedetele de la noi din ţară au participat la evenimentul OK! James Bond Party organizat de revista OK! Magazine la "Le Chateau". Sala a fost special amenajată ca să arate ca în filmele celebrului spion britanic, iar invitaţii s-au simţit ca la Hollywood.

Doamnele frumoase şi elegante nu au lipsit din peisaj. Acestea au venit pregătite pentru o seară învăluită în mister, dar condimentată cu voie bună. Printre acestea şi Cristina Spătar, regina R&B, care s-a întreţinut toată seara cu Claudia Pătrăşcanu (ex-trupa Sexxy) şi Roxana Blagu (ex-Trident). Cele 3 au purtat creaţii extrem de sofisticate, menite să atragă toate privirile.

Divele din showbiz au purtat ţinute dintre cele mai sexy

Atât Cristina, cât şi Claudia, au ales rochii lungi, negre, care le-a scos în evidenţă silueta impecabilă. Roxana a îmbrăcat o salopetă neagră cu paiete, creaţie proprie. Cristina Spătar a îmbrăcat o rochiţă creată special pentru ea, de la Athena Philip.

De asemenea, la eveniment a luat parte şi medicul stomatolog, Valentin Răducanu, renumit pentru tratamentele stomatologice la care apelează tot mai multe vedete.

Acesta a fost însoţit de designerul Ana Radu, nepoata regelui Cioabă. Blonda a respectat dress code-ul petrecerii, aceasta fiind îmbrăcată într-o ţinută all-black, formată din pantaloni şi sacou din propria colecţie.

Radu Mirică s-a sinucis
rafael nadal si sotia sa
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
anxietate
mihai bendeac stela popescu si arsinel
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
juriul Te cunosc de undeva! jpg
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
Fosa septica FOTO Shutterstock jpg
Ultimii lingurari din Baragan FOTO Facebook MS jpg
image
image
image
image
Laura Cosoi jpg
alexandru arsinel
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
image png
Alexandru Arsinel