Ce s-a aflat după concertul întrerupt de Carla's Dreams la Târgovişte. Dan Negru spune tot

Dan Negru, om de bază la Antena 1
Dan Negru, om de bază la Antena 1

Concertul Carla's Dreams, întrerupt de artişti la Târgovişte, scoate la iveală detalii neştiute din culisele spectacolelor din România. Dan Negru, realizatorul tv de la Antena 1, a mărturisit pe pagina lui de socializare în condiţii insalubre sunt primiţi artiştii să cânte, lăsând să se înţeleagă că atitudinea moldovenilor care s-au retras de pe show după ce un tânăr a aruncat cu bani în ei ca la petrecerile de manele este o nimica toată pe lângă ce se întâmplă cu adevărat în spatele scenei.

Dan Negru ridică alte probleme după concertul băieţilor de la Carla's Dreams, care au anulat un spectacol la scurt timp după ce au intrat pe scenă. Deranjaţi că un tânăr a aruncat cu bani în el ca la lăutari, solistul a părăsit scena, lăsându-i pe spectatori mască.   


    Dan Negru a reacţionat pe Facebook după concertul întrerupt al moldovenirlo la Târgoviştefoto: Antena 1
Dan Negru a reacţionat pe Facebook după concertul întrerupt al moldovenirlo la Târgoviştefoto: Antena 1

"Plecarea lui Carla’s Dream din mijlocul unui spectacol e efectul unui showbiz incropit. Culisele showbiz-ului românesc, la propriu, n-ar primi avize nici de la ISU, nici de la SANEPID. Am văzut artişti importanţi care-şi schimbă ţinutele în WC-uri, am văzut nume mari care cântă în condiţii insalubre, în cârciumi ieftine, cu două boxe puse pe podea, am văzut dive care se schimbă în spatele unor cearceafuri ţinute drept paravan de dansatoarele lor. Eu însumi am trecut prin situaţii stânjenitoare acceptând să prezint te miri ce spectacole...Un reportaj cu camera ascunsă în culisele spectacolelor ar face mare deliciul multora, mă miră că nu i-a trecut nimănui prin cap să o facă… Nu, publicul românesc nu e prost-crescut, dobitoci există şi în America sau Anglia, doar că acolo, elitele showbiz-ului sunt intangibile şi culisele spectacolelor ar primi avize de la SANEPID…Măcar atât…", a scris Dan Negru pe Facebook.

Carla's Dreams, huiduiţi la Târgovişte după ce au plecat de pe scenă 

În urmă cu doar câteva zile, solistul de la Carla’s Dreams a întrerupt concertul pe care îl susținea, motivând că s-a simțit jignit de gestul spectatorului. El a luat banii și i-a aruncat în față târgovișteanului, apoi a părăsit scena, într-un cor de fluierături și înjurături.

Colegii de trupă au rămas pe scenă, neștiind cum să reacționeze și așteptându-se că vor continua concertul. Imaginile cu momentul jenant au apărut pe Internet.

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Charles, William și Harry jpg
Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
vedete jpg
cub vali vijelie png
image
image
image
image
image
image
vedete jpg
cub Costin Craioveanu png
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul