Ce s-a ales de cuplurile de aur ale României. Bărbații, mai câștigați

Ultima actualizare:
Diana Dumitrescu s-a căsătorit în realitate doar cu Ducu Ion, în 2009
Diana Dumitrescu s-a căsătorit în realitate doar cu Ducu Ion, în 2009

Frumoși, celebri și cu tot viitorul înainte. Au ținut mult timp prima pagină a ziarelor cu relațiile lor perfecte și, când toată lumea se aștepta la anunțuri legate de căsătorie sau de copii, ei declarau cu o mină tristă că se despart. Cu ele, Cupidon n-a fost prea generos. Sunt în continuare singure sau implicate în relații ciudate. Ei, în schimb, parcă au înflorit după despărțire. S-au așezat la casa lor și schimbă scutece.

Iată ce s-a ales de cuplurile pe care multă lume le credea perfecte.

Andreea Raicu și Tudor Chirilă, iubire cu repetiție


    Andreea Raicu și Tudor Chirilă au fosmat un cuplu în perioada 2006-2011foto: arhivă Click!
Andreea Raicu și Tudor Chirilă au fosmat un cuplu în perioada 2006-2011foto: arhivă Click!

Andreea Raicu (38 de ani) și Tudor Chirilă (41 de ani) au format multă vreme cel mai glamour cuplu de la noi. Pe cât de arătoși, pe atât de năbădăioși însă cei doi. Timp de cinci ani, relația lor a fost presărată cu despărțiri și împăcări. S-au afișat împreună prima dată la un concert al trupei Voltaj. Sărutul lor în fața camerelor nu a mai lăsat loc de speculații. Doi dintre cei mai frumoși oameni din România formau un cuplu. În toamna lui 2008, cei doi își anunțau separarea pe blogurile personale. Și-au mai dat o șansă doi ani mai târziu, dar în 2011 s-au despărțit din nou, iar declarațiile Andreei dădeau de înțeles că artistul nu avea gânduri serioase. ”Îmi doresc să cunosc o persoană care să împărtăşească aceleaşi valori ca acelea care mă conduc pe mine în viaţă: respect, încredere şi corectitudine, un om cu care să pot întemeia o familie, cu tot ceea ce înseamnă ea”, a declarat Andreea la momentul respectiv pentru revista Viva.

Culmea, cel care avea să se așeze la casa lui, cu soție și copil, este Tudor. La un an de la despărțirea de Andreea, Tudor s-a cuplat cu Iulia Mîzgan, absolventă a Şcoalii Naţionale de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti. La sfârşitul anului 2014, cei doi au devenit părinţii unui băieţel, iar în vara aceasta, Tudor i-a făcut o declarație impresionantă Iuliei, pe contul său de Instagram: “Este o femeie iubitoare, este o frumuseţe şi, cel mai important, este mamă. O mamă creativă, veselă şi fericită”.

În ceea ce o privește pe Andreea, după o relație destul de scurtă cu jucătorul de tenis Horia Tecău (30 de ani), iată că se împlinesc doi ani de când vedeta nu are de raportat noutăți legate d eviața ei sentimentală.

Diana Dumitrescu și Ducu Ion, nuntă ca-n filme

Iulia VÂntur și Marius Moga au fosrmat un cuplu aproape cinci ani
Iulia VÂntur și Marius Moga au fosrmat un cuplu aproape cinci ani

Diana Dumitrescu (32 de ani) și Ducu Ion (34 de ani) păreau cuplul de aur al Acasă Tv. Ea, o actriță frumoasă și talentată, el, fiul producătoarei-vedetă Ruxandra Ion, creatoarea primei telenovele românești, ”Numai iubirea”. Au avut parte de o nuntă ca-n filme, la Buftea, cu 300 de invitați, artificii și multe speranțe. "În zilele dinaintea nunţii, Ducu a fost cea mai dulce şi tandră persoană. Îi mulţumesc din suflet că a făcut ca visul meu să devină realitate. Ştiu că şi el este la fel de fericit ca şi mine şi sperăm că drumul pe care am pornit să fie frumos şi plin de surprize plăcute ca şi până acum. În biserică, am tremurat amândoi de emoţie, ne-am zâmbit, ne-am strâns de mână şi totul a decurs exact cum ne doream", spunea Diana Dumitrescu după nuntă, în august 2009.

Aproape patru ani mai târziu, cei doi divorțau discret, iar pentru Diana începea o perioadă lungă de încercări eșuate de a-și reface viața sentimentală. După o relație scurtă cu actorul Dan Rădulescu și câteva speculații despre o eventuală legătură cu cântărețul Florin Ristei, Diana pare să-și fi găsit fericirea alături de tânărul om de afaceri Alin Boroi.

Pentru fostul său soț însă, lucrurile au evoluat mai repede decât și-ar fi imaginat cineva. Într-un singur an a cunoscut-o pe actrița Ioana Blaj (28 de ani), cei doi s-au mutat împreună și au anunțat că vor deveni părinți. Acum, Ducu este surprins de paparazzi numai în postura de tată grijuliu și iubitor.

Iulia Vântur și Marius Moga, iubire adolescentină, fără planuri de viitor

Andreea Raicu și Tudor Chirilă au fosmat un cuplu în perioada 2006-2011
Andreea Raicu și Tudor Chirilă au fosmat un cuplu în perioada 2006-2011

Iulia Vântur (35 de ani) și Marius Moga (33 de ani) s-au iubit aproape cinci ani, au locuit împreună, dar nu au discutat niciodată despre căsătorie sau copii. S-au despărțit definitiv în 2012, iar veștile cu încărcătură amoroasă întârziau să apară din partea amândurora. Iulia are o relație complicată cu celebrul actor indian Salman Khan (49 de ani), care ba e logodnă, ba prietenie, ba legătură de afaceri. Vedeta noastră neagă cu vehemență existența unei relații de amor, însă imaginile surprinse de paparazzi o contrazic cu regularitate.

De cealaltă parte, după o perioadă lungă de ”secetă”, soarele a răsărit pe strada lui Marius Moga. ”Micul Mozart” s-a îndrăgostit lulea de corespondenta Știrilor PRO Tv Bianca Lăpuște (21 de ani). După numai zece luni de relație, Marius o cerea în căsătorie pe Bianca. "Îmi aduc aminte de prima noastră întâlnire. La Bucureşti a fost. A fost de fapt o simplă masă unde s-a legat un fel de prietenie şi încet, încet a evoluat spre altceva", declara Bianca Lăpuşte la scurt timp după ce ea şi artistul au confirmat că formează un cuplu. Cei doi au ajuns la începutul verii în fața ofițerului Stării Civile din Alba Iulia, orașul natal al lui Marius, motivul acestei grabe fiind sarcina destul de avansată a Biancăi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
Printul William si Kate Middleton jpg
the notebook jpg
iulia vantur colaj facebook jpg
jorge instagram jpg
keo jpeg
ionut cercel jpg
cub maria dragomiroiu png
Marian Olteanu Clanul Foto Pro TV JPG
image
actualitate.net
image
actualitate.net