Ce s-a ales de Dana Bartzer și Dan Creimerman. Trăiesc de 36 de ani o frumoasă poveste de iubire. De ce s-au retras din lumina reflectoarelor

Dana Bartzer s-a numărat printre cele mai apreciate și talentate cântărețe ale anilor ’80. Deși s-a retras de ceva timp din lumina reflectoarelor, artista continuă să se ocupe de cariera muzicală. Mai mult, aceasta activează ca și profesoară de jazz-pop, alături de soțul ei, Dan Creimerman.

Dana Bartzer alături de soțul ei, Dan Creimerman
Dana Bartzer alături de soțul ei, Dan Creimerman

„Nu a fost o decizie”

Dana Bartzer nu a mai apărut demult în spațiul public, însă acest lucru nu a determinat-o să renunțe la pasiunea ei, muzica. Cântăreața lucrează la Colegiul Național de Muzică George Enescu, acolo unde este profesoară de jazz-pop, alături de soțul ei, Dan Creimerman, cunoscutul compozitor. Artista a dezvăluit cum e viața lor în prezent și a explicat de ce au decis să se retragă din lumina reflectoarelor.

Pe plan amoros, cântăreața spune că trăiește o frumoasă poveste de dragoste de 36 de ani, alături de soțul ei. Cei doi au împreună 2 băieți, pe Boris și Robert, care s-au mutat din România. Cât despre viața profesională, Dana Bartzer spune că, deși s-a retras din lumea mondenă, a continuat să cânte la spectacole, în cluburi, ba chiar și peste hotare.

„Nu a fost o „decizie” (n.r să se retragă din lumina reflectoarelor). La noi, la Dan și la mine, lucrurile au decurs mereu firesc, fără să ne propunem anumite lucruri într-un mod calculat și cerebral. Am avut spectacole, am cântat în cluburi, în străinătate. Apoi am început să lucrăm în publicitate, în propriul nostru studio de înregistrări. După care au venit copiii, iar activitatea de studio ne-a permis să ne ocupăm amândoi de ei”, a declarat Dana Bartzer pentru Unica.

„Lucrul cu copiii mă bucură în egală măsură”

Dana Bartzer a avut succes în carieră dintotdeauna, iar scena i-a adus mari satisfacții de-a lungul timpului. Artista a mărturisit că postul de profesoară din cadrul Colegiului Național de Muzică George Enescu este o împlinire pentru ea și își dorește să își vadă elevii urcând pe scenă.

„Cred că sunt un om foarte norocos, pentru că am avut întotdeauna ocazia să mă ocup de lucruri care îmi plac. Scena, emisiunile de televiziune, studioul mi-au adus mereu satisfacții. Iar acum că Dan și cu mine suntem profesori la secția jazz-pop a Colegiului Național de Muzică George Enescu, lucrul cu copiii mă bucură în egală măsură. Să îi văd pe ei urcând pe scenă în audiții de clasă, spectacole, concursuri, este la fel de mulțumitor”, a mai declarat Dana Bartzer.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet Sue Ellen jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
BeFunky collage (24) jpg
oana si mioara roman colaj instagram jpg
dana rogoz jpg
BeFunky collage (23) jpg
BeFunky collage (21) jpg
image png
Banner Anca Dinicu
 Carmina este foarte ambițioasă și este atrasă de lumea televiziunii
image
actualitate.net
image
actualitate.net