Ce s-a ales de îndrăgita Bela din serialul La Bloc. Ce face acum actrița Alina Chivulescu, după ce n-a mai apărut la TV

Ultima actualizare:

Frumoasa Alina Chivulescu a devenit în ultimii ani o prezență tot mai discretă în showbiz. Ce s-a întâmplat cu actrița care a interpretat-o pe Bella din serialul La bloc?

Ce face acum îndrăgita Bella din La Bloc
Ce face acum îndrăgita Bella din La Bloc

Alina Chivulescu locuiește în Franța

Alina Chivulescu în vârstă de 48 de ani a povestit în emisiunea „La Măruță" despre ce se mai întâmplă în viața sa. Frumoasa artistă trăiește o poveste de dragoste de 8 ani de zile alături de Dan Chișu. Cei doi s-au reîntâlnit pe platourile de filmare ale filmului #Selfie69 deși se știau cu mult înainte. Povestea lor de iubire a început însă după ce din întâmplare au stat unul lângă altul la premiera filmului, de atunci fiind neseparați. Ulterior după 4 ani de relația cuplul a decis să își unească destinele.Aceștia locuiesc acum pe Costa de Azur, însă artista vine destul de des prin țară. 

3 alina chivulescu jpg jpeg

În ultima perioadă totuși, viața i s-a schimbat destul de mult, mai ales după ce s-a reprofilat. Alina Chivulescu lăsase actoria mai deoparte și începuse să lucreze ca stewardesă.

Mai stau în București, dar în ultima vreme sunt stewardesă. (…) Am muncit în pandemie o perioadă, aia grea. După care a început pensionarea voită sau nevoită, că așa e viața. Eu întotdeauna am avut timp. Mai mult mi-a plăcut de mine în relație cu ceilalți și de cum a mers viața când am creierul ocupat. În ultima perioadă îl am foarte liber', a spus Alina Chivulescu în emisiunea lui Cătălin Măruță. Cea mai recentă producție în care poate fi văzută actrița este Ruxx.

Frumoasa Alina își împarte viața între două țări, însă cumva încearcă să își facă timpde toate, chiar și de întâlnirile cu bunele sale prietene Dana Rogoz și Adela Popescu. 

Viața din ultimii 3 ani ne-a dus cam pe fiecare în câte o direcție; emoțional și fizic. Cred că ne-a atins și pe noi radicalismul ăsta actual, «nu ești parte din soluție, ești parte din problemă». A luat oameni, au plecat prieteni, am uitat legături, am ratat momente importante și cel mai grav pare că în timpul ăsta singura certitudine este imprevizibilul; poate așa o fi fost mereu, poate punctele de sprijin în viața asta sunt imaginare.

Din nou cu noi o poză ratată. Dar parcă n-am văzut niciodată în ochii noștri ce văd în imaginea asta. Love you, girls", a transmis actrița pe rețelele de socializare.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net