Ce sacrificii a făcut Irina Loghin ca să rămână gravidă cu primul copil

simeon stalpnicul png
Irinuca este bucățică ruptă din mama sa

Irina Loghin (78 de ani) strălucea pe scenă însă, în spatele zâmbetului, solista ascundea o mare dramă: nu putea rămâne însărcinată. Cu ajutorul medicilor, ea a reușit să aibă doi copii: Ciprian și Irinuca, care sunt ”lumina ochilor ei”, cum frumos spune artista.

Solista a povestit despre chinurile prin care a trecut pentru a deveni mamă: "Pe la treizeci şi cinci de ani, când m-am dus într-un turneu la Cluj, m-am interesat ce pot să fac, aflasem că la Cluj sunt profesori foarte buni. M-am dus la un profesor ginecolog, ca să îmi facă un consult. Mi-a dat un tratament de șase luni, mi-a făcut histerosalpingografia. Îţi introduce un lichid, o soluţie în uter, care este înfiorătoare, ustură așa de tare! El a observat că am avut o răceală în copilărie, foarte puternică și netratată la timp. Această analiză era și un tratament deoarece îmi introdusese lichidul acela și am devenit fertilă. Imediat, la nicio lună de zile, am rămas însărcinată", a mărturisit interpreta în volumul ”Viața mea este ca un cântec”, lansat în anul 2012.

simeon stalpnicul png
Irina Loghin, soțul și cei doi copiifoto: arhivă personală

Artista a suportat foarte greu sarcinile, dar dorința de a fi mamă a fost mai presus de dureri: "Am avut sarcini toxice grele. Prima sarcină a fost cu Ciprian. Era în 1976. Atunci a început greul. Până la patru luni, când a mișcat, a fost ceva groaznic. În permanenţă aveam o stare de greaţă, o stare de rău foarte mare! Eșapamentul de la mașină, asta îmi făcea bine! Mă duceam când treceau mașinile, mai ales alea mari, și inhalam gazele ieșite din eșapament. Dimineţile, când mă trezeam, mă uitam în dulap și aveam pe portmantou un pantalon roșu. Puneam ochii exact în portmantoul acela, dar nu îmi dădeam seama! Cum puneam ochii pe roșul acela, vomitam până cădeam pe podea", a mai dezvăluit Irina Loghin, în cartea sa. Ciprian, fiul ei, are acum 42 de ani, iar Iriunca, fiica solistei, a împlinit recent 40 de ani.

simeon stalpnicul png
Ciprian și Irinuca, copiii Irinei LoghinFoto: arhiva personală
cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
archie battersbee jpg
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg