Ce sacrificii a făcut Irina Loghin ca să rămână gravidă cu primul copil

Ultima actualizare:

    Irinuca este bucățică ruptă din mama sa
Irinuca este bucățică ruptă din mama sa

Irina Loghin (78 de ani) strălucea pe scenă însă, în spatele zâmbetului, solista ascundea o mare dramă: nu putea rămâne însărcinată. Cu ajutorul medicilor, ea a reușit să aibă doi copii: Ciprian și Irinuca, care sunt ”lumina ochilor ei”, cum frumos spune artista.

Solista a povestit despre chinurile prin care a trecut pentru a deveni mamă: "Pe la treizeci şi cinci de ani, când m-am dus într-un turneu la Cluj, m-am interesat ce pot să fac, aflasem că la Cluj sunt profesori foarte buni. M-am dus la un profesor ginecolog, ca să îmi facă un consult. Mi-a dat un tratament de șase luni, mi-a făcut histerosalpingografia. Îţi introduce un lichid, o soluţie în uter, care este înfiorătoare, ustură așa de tare! El a observat că am avut o răceală în copilărie, foarte puternică și netratată la timp. Această analiză era și un tratament deoarece îmi introdusese lichidul acela și am devenit fertilă. Imediat, la nicio lună de zile, am rămas însărcinată", a mărturisit interpreta în volumul ”Viața mea este ca un cântec”, lansat în anul 2012.


    Irina Loghin, soțul și cei doi copiifoto: arhivă personală
Irina Loghin, soțul și cei doi copiifoto: arhivă personală

Artista a suportat foarte greu sarcinile, dar dorința de a fi mamă a fost mai presus de dureri: "Am avut sarcini toxice grele. Prima sarcină a fost cu Ciprian. Era în 1976. Atunci a început greul. Până la patru luni, când a mișcat, a fost ceva groaznic. În permanenţă aveam o stare de greaţă, o stare de rău foarte mare! Eșapamentul de la mașină, asta îmi făcea bine! Mă duceam când treceau mașinile, mai ales alea mari, și inhalam gazele ieșite din eșapament. Dimineţile, când mă trezeam, mă uitam în dulap și aveam pe portmantou un pantalon roșu. Puneam ochii exact în portmantoul acela, dar nu îmi dădeam seama! Cum puneam ochii pe roșul acela, vomitam până cădeam pe podea", a mai dezvăluit Irina Loghin, în cartea sa. Ciprian, fiul ei, are acum 42 de ani, iar Iriunca, fiica solistei, a împlinit recent 40 de ani.


    Ciprian și Irinuca, copiii Irinei LoghinFoto: arhiva personală
Ciprian și Irinuca, copiii Irinei LoghinFoto: arhiva personală
image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net