Ce sacrificii a făcut Lora când s-a apucat de muzică: «Eu nu am avut posibilitățile care sunt azi»

Ultima actualizare:

    Lora a făcut sacrificii enorme pentru a deveni cântăreațăFoto Instagram
Lora a făcut sacrificii enorme pentru a deveni cântăreațăFoto Instagram

Lora a avut parte de multe dificultăți atunci când și-a început cariera artistică. Vedeta a mărturisit că i-a fost foarte greu atunci când a început să devină faimoasă deoarece emoțiile o copleșeau. În cadrul aceluiași interviu pe care la oferit în cadrul unei emisiuni tv, Lora a mărturisit că pentru muzică ea a sacrificat foarte multe lucruri.

Artista a explicat că atunci când ea și-a dat seama că are o pasiune pentru muzică nu a avut posibilitățile care există acum și la început ea nu s-a gândit la succes. Prima dată când a urcat pe scenă a fost la vârsta de patru ani, însă emoțiile publicului le-a simțit mai puternic atunci când a crescut. 

"Eu nu am avut posibilitățile care sunt în ziua de azi. Prima dată am urcat pe scenă la patru ani, eram relaxată, când m-am făcut mai mare am început să simt emoțiile. Am renunțat la multe lucruri pentru muzică, pentru că eu nu m-am gândit mult la succes, ci la faptul că vreau să fac ceea ce îmi place", a declarat Lora la Antena Stars. 

Lora este managerul ei personal, deoarece are prea multă experiență ca să se mai lase pe mâna altei persoane și încearcă să evite energia negativă pe care i-o poate transmite cineva. 

"Am început să fiu mai cerebrală și încep să mă gândesc la reacțiile oamenilor pe scenă, deja îmi sunt și manager pe lângă faptul că sunt artist. Am prea multă experiență ca să mă enerveze oamenii răi, simt compasiune pentru că pe ei îi afectează energia negativă. Primul autograf nu îl mai țin minte", a continuat Lora.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
555 (10) jpg
"Încă foarte umflată și cu vânătăi, dar abia aștept rezultatul final", spune Andreea Popescu
555 (8) jpg
jocuri de noroc online pacanele shutterstock
ava jpeg
banner Doina Teodoru png
image png
banner tzancă uraganu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net