Ce sacrificii face Corina Chiriac pentru a se menține tânără


    2016. Solista este un etalon  al frumuseţii şi al  eleganţei şi la 66 de ani
2016. Solista este un etalon al frumuseţii şi al eleganţei şi la 66 de ani

Păr coafat ca după reviste, mereu machiată şi cocoţată pe tocuri, Corina Chiriac rămâne un etalon al eleganţei. Nu a zăbovit pe la saloane de înfrumuseţare şi nici nu a cheltuit sume exorbitante pe operaţii estetice. Ea ne-a dezvăluit micile trucuri, la îndemâna oricui.

Sunt artiste din breasla ei care plesnesc din cauza botoxului şi a operaţiilor estetice, însă Corina Chiriac a pledat mereu pentru naturaleţe. La finalul lui octombrie împlineşte 67 de ani, însă este plină de viaţă şi frumoasă, aşa că nici nu e de mirare că o grămadă de bărbaţi întorc capul după ea, pe stradă.

“Am multe reţete băbeşti, toate naturale. Pentru ten folosesc lapte Doina, un gălbenuş de ou pe care îl separ de albuş, îl pun în palmă şi-l sparg pe faţă. Cu cât este mai proaspăt şi de ţară, cu atât este mai bun. Mai am o reţetă: o lingură de smântână naturală din piaţă, cu cremă românească Apidermin, care este fantastică. În rest, beau foarte multă apă rece. Să ştiţi că nu am nimic împotriva operaţiilor estetice, dar dacă nu e nevoie, nu fac şi, deocamdată, cred că nu am nevoie. Pentru păr, tot gălbenuşul de ou e sfânt. Două gălbenuşuri puse direct pe păr dau vitamină şi strălucire”, ne-a mărturisit Corina Chiriac.

Şi pentru vocea ei de cinci stele foloseşte reţete naturale. “Ca orice cântăreţ, am un mic nodul pe coarda vocală, însă asta nu mă împiedică să activez. Mi-l studiază frecvent, de ani buni, acelaşi medic, deci totul e sub control şi am cântări mereu. Pentru voce, îmi fac un şodou clasic, cu ou, lapte călduţ şi miere. După el, nu beau nimic timp de o jumătate de oră. Pentru răceală, recomand clasica inhalaţie cu un plic de ceai aromat”, a mai dezvăluit Corina pentru Click!

Click! spune

1980
1980

Corina a fost una dintre cele mai frumoase soliste ale Epocii de Aur. A debutat în 1970, la concursul “Steaua fără nume”. Un an mai târziu, a făcut furori la “Cerbul de Aur” (Braşov), cu piesa “Inimă nu fi de piatră”. Din repertoriul artistei amintim melodiile de succes: “Mama, doar mama”, “Ne cunoaştem din vedere” şi “Strada Speranţei”.  Prezintă la Naţional TV, duminica, de la orele 14.00, emisiunea de divertisment “Opriţi timpul!”.

cub horoscop 1 gif
cub gazi demirel png
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
înșelat jpg
cub dinu maxer fiul png
bogdan ioan la vocea  jpg
sergiu nicolaescu 2011 JPG
image
image
image
image
image
image
bogdan ioan la vocea  jpg
cub oana roman png
Jorge, aici alături de fosta  soţie, Alina, şi de fetiţa lor, Karina, acum în vârstă de 5 ani, pe vremea când formau o familie fericită jpeg
sergiu nicolaescu 2011 JPG
angela similea
baza jill biden 2 (captura video) jpg