Ce salariu are primărița Elena Lasconi? «Când eram la PRO TV făceam banii ăștia în 40 de minute»

image
Elena Lasconi a fost invitată în emisiunea "La Măruță'foto: Pro TV

Elena Lasconi a lăsat anul trecut televiziunea, pentru fotoliul de primar la Câmpulung Muscel. Ca primăriță, Elena Lasconi are mai multă bătaie de cap și un salariu mult mai mic decât avea la PRO TV.

Cel mai mult, însă, îi place să oficiliazeze căsătorii. Acesta a fost și motivul pentru care Elena Lasconi a acceptat să se reîntoarcă, recent, în televiziune, chiar dacă a fost criticată de locuitorii orașului Câmpulung, care i-au reproșat că nu mai are timp să se ocupe de Primărie.

Elena Lasconi, salariu de 9.000 de lei ca primar

Primărița a fost cooptată în cadrul noii emisiuni care se difuzează la Pro TV, din 7 septembrie, și care se numește „Căsătoriți pe nevăzute”. Primărița orașului Câmpulung Muscel joacă rolul de ofițer al Stării Civile în show-ul matrimonial care este cel mai urmărit experiment social al momentului, potrivit PRO TV. “Am 9000 de lei salariul de primăriță. E multă muncă și bătaie de cap, dar îmi place. Stau 14 ore în Primărie și mă înjură toți. Știi în cât timp făceam eu banii ăștia, când eram la PRO TV? Când mă duceam să vorbesc la eveniment? În 40 de minute. Și nu mă înjura nimeni. Vreau să fac un fel de Vegas din Câmpulung Muscel! Să vină oamenii din toată lumea să se căsătorească la noi, pentru că avem locuri de poveste!”, a dezvălui Elena Lasconi, invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
sistem rachete nasams Foto EPA EFE
recruti rusi bataie foto captura video nexta twitter
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg