Ce salariu avea Monica Tatoiu în trecut! De ce sume se bucură în prezent afacerista

simeon stalpnicul png
De la ce sumă de bani a pornit Monica Tatoiu, pe vremea când era angajată Foto: Facebook

Monica Tatoiu este o cunoscută femeie de afaceri, aflându-se timp de 14 ani la conducerea firmei de cosmetice Oriflame, din România. Chiar și după ce s-a pensionat, afacerista s-a putut bucura în continuare de sumele fabuloase pe care se obișnuise să le câștige, având în prezent o pensie de 10.000 de lei. Totuși, aceasta a dezvăluit faptul că la început, pe vremea când era angajată, salariul ei era mult mai mic.

Monica Tatoiu le-a dezvăluit prietenilor ei virtuali de pe rețelele de socializare că nu din totdeauna a „jonglat” cu banii. Conform spuselor sale, afacerista a câștigat la început în jur de 600 de dolari, în jur de 2.400 de lei. Ulterior, după ce a avansat în domeniul afacerilor, pe cartea ei de muncă a apărut suma de 10.000 de euro. „Dacă au nevoie de tine și nu sunt multe persoane competente, salariul crește. Eu am început cu 600 dolari și am terminat cu 10.000 euro pe cartea de muncă”, a dezvăluit Monica Tatoiu, într-un comentariu publicat pe o rețea de socializare.

simeon stalpnicul png
Monica Tatoiu a susținut că soțul ei este cel care o convinge să nu cheltuiască atât de mulți bani Foto: Facebook

De asemenea, în urmă cu ceva timp, fiind invitată în cadrul unei emisiuni de la Antena 1, Monica a dezvăluit și de ce pensie se bucură în prezent, dar și pe ce „plăceri vinovate” o cheltuie cel mai adesea. Afacerista a susținut că soțul ei este cel care o mai temperează, atunci când vine vorba de cheltuit bani. „Acum avem mulți bani. Dacă nu eram cu Tatoiu (soțul ei n.r) făceam praf toți banii. Eu, de exemplu, am o pensie de 10.000 de lei și nu pot sa rezist la o blană'”, a mărturisit Monica Tatoiu.

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub arsinel fii png
cub cristian arsinel png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
Mark Higgins primul din dreapta jos dupa stabilirea recordului mondial pe Transfagarasan foto arhiva personala jpeg
Kim Kardashian (8) jpg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
cub cristian arsinel png
colaj loredana groza jpg
colaj silvia dumitrescu jpg
Andie Macdowell a defilat pe podium jpg