Ce şanse de câştig are Pelinel în procesul cu Tatoiu

image
Valentina Pelinel şi Monica Tatoiu au fost prietene ani buniFoto: Arhiva personală

Valentina Pelinel vrea să o dea în judecată pe Monica Tatoiu, după ce femeia de afaceri a făcut o seria de declaraţii nepotrivite despre copilul nenăscut al fostului manechin. Conform specialiştilor, Valentina are şanse de câştig dacă ajunge la tribunal cu Monica Tatoiu.

Deşi a preferat să nu comenteze multe despre cele scrise şi spuse de la anunţul sarcinii, Valentina Pelinel s-a arătat deranjată de comentariile făcute de Monica Tatoiu. Femeia de afaceri a spus că "din moment ce o femeie este imorală şi dă naştere unui bastard din egoism, merită tot oprobriul lumii", atunci cand a venit vorba de relaţiile şi copiii lui Cristi Borcea. Valentina a fost fermă şi a spus că o va da în judecată. Avocata Crina Radu a explicat, pentru ziarulring.ro, că fostul model are şanse de câştig, atât timp cât Valentina aduce dovezi că afirmaţiile i-au adus atingere imaginii. 

"Dacă ea consideră că aceste afirmaţii făcute într-un spaţiu public i-au adus atingere imaginii, bineînţeles că poate să formuleze o acţiune şi, în funcţie de probatoriul pe care îl înaintează şi dacă dovedeşte că imaginea sa a avut de suferit, poate câştiga o astfel de acţiune şi poate solicita daune morale. Repet, dacă va face dovada că aceste lucruri nu sunt reale, iar pe de altă parte că i-au adus atingere vieţii şi imaginii - fiind persoană publică -, are şanse să câştige un astfel de proces”, a explicat avocata. 

Nici faptul că cele două au fost prietene nu va afecta procesul: "Şi dacă informaţiile ar fi reale şi obţinute în virtutea calităţii de prietenă, iarăşi este un lucru care nu este bine că a fost folosit în spaţiul public. Şi în această situaţie, că Valentina Pelinel ar putea obţine o soluţie de admitere a unei astfel de cereri. Important este că se poate formula o astfel de acţiune, iar soluţia depinde de probatoriul pe care îl administrează fiecare parte din proces”, a completat avocata Crina Radu. 

https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
cub octavia geamanu marian ionescu png
anamaria prodan si ionela prodan
img (3) jpg
Melania şi Donald Trump
zanni
tudor chirila 2 jpg
Ruxi și cristi mitrea
USS Gerald R  Ford (CVN 78) underway on 8 April 2017 jpg
Podul suspendat peste Dunăre, de la Brăila FOTO: Radu Aramă
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda