Ce săptămâni de coşmar a avut Gheorghe Turda!

Ultima actualizare:
Turda este însoțit peste  tot de frumoasa lui iubită.  Aici sunt la Crizantema de Aur
Turda este însoțit peste tot de frumoasa lui iubită. Aici sunt la Crizantema de Aur

Gheorghe Turda a trecut pe lângă moarte, atunci când a fost diagnosticat cu o boală cruntă. Interpretul de muzică populară a fost operat de cancer şi a învins boala, iar iubita lui, Nicoleta Voicu, l-a îngrijit cu multă dragoste. Iată ce ne-a povestit aceasta despre boala artistului.

Gheorghe Turda (70 ani) a trecut prin clipe grele în vara acestui an, când un medic i-a dat diagnosticul crunt: cancer de piele. Iubita artistului, Nicoleta Voicu (48 ani), ne-a dezvăluit cum a reacţionat când a aflat că Gheorghe Turda are cancer şi cum l-a îngrijit pe acesta. Artistul a trecut de mai multe ori pe la medicul dermatolog, el mai având o problemă de acest gen, tot în zona feţei, în urmă cu trei ani. Iubita lui a vrut să mascheze îngrijorarea şi panica atunci când a aflat că interpretul de muzică populară Gheorghe Turda a primit diagnosticul. 

”Cine a spus că dă viaţa atât cât poţi duce, bine a zis. Când am ajuns lângă el şi d-na dr. Leventer eram în picioare, dar sufleteşte nu ştiu ce m-a împiedicat să nu mă prăbuşesc. Era un fel de anestezie care îmi paralizase orice parte sensibilă şi mă făcea conştientă de ceea ce aveam de făcut. Şapte săptămâni şi o responsabilitate pe viaţă şi moarte. Nu aveam în mâini viaţa unui om bolnav de o boală oarecare, era un «carcinom», o recidivă. Ulterior, am aflat că în urmă cu 3 ani fusese o situaţie similară la nivelul feţei. Am reuşit să mă liniştesc puţin abia după două săptămâni, la primul control, postoperator, când mi-a confirmat medicul că e foarte bine ce am făcut. După alte 3 săptămâni, doamna doctor  a spus: “eu am făcut tot ce ţine de mine, dar restul este meritul ei”, şi a arătat spre mine. “Am simţit un fel de eliberare şi de mândrie că aprecierile veneau din partea unui medic excepţional. Acum e bine. Totul este recuperat aproape în totalitate. Şi da, de multe ori mă gândesc că nimic din ce se întâmplă nu este întâmplător”, ne-a dezvăluit iubita lui Gheorghe Turda, interpreta Nicoleta Voicu. 

Pentru interpret, veştile proaste au căzut ca un trăsnet. A observat un neg mic la perciuni şi s-a prezentat la doctor. „Un neg cât un bob de piper din zona perciunelui m-a deranjat şi, atunci când bubiţa s-a spart, m-am speriat. În acel moment m-am programat la un consult şi am venit la doamna doctor Mihaela Leventer, care a zis că e nevoie să fac o operaţie. 99 la sută sunt vindecat. Ce a fost important e că am depistat din timp problema şi am apelat la un medic specialist. Deci, este importantă prevenţia pentru oricare dintre noi”, a mărturisit, pentru Click!, Gheorghe Turda. 

 Ana și  Petre Magdin
Ana și Petre Magdin

Însă, din fericire, a depăşit această problemă, mai ales că iubita i-a fost alături.  “E adevărat că am trecut printr-o perioadă foarte grea în ultimul timp. Am simţit cum îmi fuge pământul de sub picioare în momentul în care am auzit cuvântul carcinom. Am simţit în primă fază un nod în gât, apoi încercam să maschez îngrijorarea. Apoi a urmat ziua operaţiei, lungă zi şi traumatizantă. Când rezultatul biopsiei a fost favorabil, abia atunci am putut răsufla uşuraţi. Postoperator, timp de 7 săptămâni, sănătatea lui a fost în mâinile mele. La primul control m-a chemat doamna doctor să îmi arate ce am de făcut”, ne-a declarat iubita lui Turda, Nicoleta Voicu.  

Leo Iorga, îngrijit de soția sa, Paula

Leo Iorga și  soția lui, Paula
Leo Iorga și soția lui, Paula

Leo Iorga (53 de ani) duce o luptă crâncenă cu boala din anul 2011, când a fost diagnosticat cu cancer de plămâni. De atunci doctorii l-au operat la plămâni, de două ori la cap, căci făcuse metastază craniană, apoi a mai suferit o intervenţie chirurgicală la glandele suprarenale. Cântărețul a făcut tot felul de tratamente, a trecut prin câteva operaţii, a mers până în Cuba alături de soția lui, Paula, pentru un vaccin anticancer, iar apoi s-a zbătut ca tratamentul cu cannabis să fie legalizat şi în România. Citostaticele l-au lăsat fără podoaba capilară, dar cu toate acestea merge să cânte în turnee, îngrijit în permanență de soția lui. 

Petre Magdin, tratat de soție cu produse apicole


     Ana și  Petre Magdin
Ana și Petre Magdin

Petre Magdin (73 de ani) a fentat moartea de două ori. Soţia sa, Ana Magdin (46 de ani), l-a salvat de fiecare dată. După accidentul vascular din mai 2017, fost prezentator de la TVR,  a frecventat un medic neurolog în Bucureşti, iar la Sibiu a fost la fizioterapeut. El a mai trecut pe lângă moarte în 2006, când medicii i-au mai dat 9 luni. ”Am fost distrusă, nu puteam să accept un astfel de verdict. După multe gânduri, lacrimi şi frământări m-am gândit că trebuie să îl fac bine. Ştiam că iubirea vindecă, aşa că m-am informat. Mai cunoşteam şi eu foarte multe tratamente naturiste, apicole! Mai pe scurt, l-am vindecat de adenom la prostată, i-am adus în parametri normali ficatul care era foarte mărit şi tot aşa”, a spus Ana, care l-a tratat cu produse apicole și tincturi din plante.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net