Ce schimbare de look și-a făcut Cristina Ciobănașu pentru «Fructul oprit» ! Este pregătită pentru sezonul 2

simeon stalpnicul png
Ce schimbare de look și-a făcut Cristina Ciobănașu Foto: Instagram

Tânăra actriță Cristina Ciobănașu, cunoscută pentru rolul său din serialul „Pariu cu viața”, a apelat la o schimbare de look, pregătindu-se să continue filmările pentru proiectul în care este implicată în prezent, serialul românesc „Fructul oprit”.

Primul sezon al serialului „Fructul oprit”, difuzat de Antena 1, care s-a bucurat de un real succes, a ajuns la final! Cristina, împreună cu restul echipei, se pregătește să înceapă filmările pentru sezonul cu numărul 2. Pentru a face o schimbare în viața sa, dar și pentru a se pregăti să interpreteze personajul pe care îl joacă în serial, actrița a decis să-și schimbe culoarea părului. Schimbarea este una care atrage privirile, având în vedere că tânăra a trecut de la șaten la roșcat. Cristina a ținut să ceară și părerea fanilor emisiunii, care au primit schimbarea cu entuziasm, după ce actrița a publicat pe contul personal de Instagram o imagine prin care a anunțat schimbarea de look.

simeon stalpnicul png
Cristina Ciobănașu și-a schimbat culoarea părului Foto: Instagram

„Am început pregătirile pentru sezonul doi cu o mică mare schimbare de look. E ceva nou și pentru mine și încă sunt în perioada de acomodare”, le-a dezvăluit Cristina Ciobănașu prietenilor ei virtuali. Aceasta interpretează personajul „Ana Caragea” în producția Antenei 1, „Fructul oprit”. Cum primul sezon al serialului a ajuns la final, Cristina a dorit să le mulțumească tuturor telespectatorilor pentru sprijinul oferit și pentru că aceștia au făcut posibilă continuarea acestui proiect, de care actrița este foarte mândră și atașată.

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
Ramzan Kadîrov şi Vladimir Putin FOTO AFP
Mangia2 jpg
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg