Ce schimbări vrea să aducă Irina Rimes la „Vocea României”: «Voi fi dură»

image
Ce strategie și-a pregătit Irina Rimes pentru „Vocea României”Foto: Instagram

Cântăreața Irina Rimes și-a făcut rapid intrarea în industra muzicii românești, scoțând pe piața autohtonă hit-uri după hit-uri. Aceasta a intrat la fel de repede și în inimile ascultătorilor ei, iar de acum aceștia o vor putea urmări și în cadrul unuia dintre cele mai îndrăgite concursuri muzicale: Vocea României. Irina și-a luat deja în serios rolul de antrenor al competiției și a vorbit despre modul în care dorește ea să-și pregătească echipa.

Artista a susținut că a visat dintotdeauna să se afle în această ipostază, de a fi antrenor și mentor într-un show de televiziune pentru cei care doresc să se afirme și să-și facă vocea auzită. Pentru Irina experiența într-un astfel de concurs nu este cu totul nouă, însă acum se va afla în poziția de jurat și nu de concurent. Cântăreața a participat ea însăși la un concurs de talente în Republica Moldova, „Fabrica de Staruri“, pe care nu l-a câştigat, dar care i-a deschis orizonturile către cariera muzicală de care se bucură în prezent.

Irina Rimes a declarat, conform revistei Unica, că de-abia aşteaptă să înceapă audiţiile pe nevăzute şi să-şi aleagă concurenţii şi a dezvăluit că are deja o strategie pregătită pentru a se lupta cu ceilalţi colegi antrenori – Smiley, Andra şi Tudor Chirilă.

image
Irina este entuziasmată de rolul de antrenor pe care îl are în cadrul concursului de voci

„În rolul de antrenor la «Vocea României» o să aduc emoție! Vă promit că sezonul ăsta o să fie cu multe schimbări! Abia aştept să vedeţi ce v-am pregătit! #TeamIrina! Îmi doream să fac parte din acest proiect. Şi voiam să fiu antrenor la «Vocea României», îmi place să ghidez şi să găsesc noi talente! Vreau să aduc în faţa privitorilor nişte momente excepţionale şi o nouă generaţie de artişti. Mi-aş dori ca participanţii mei să fie receptivi şi muncitori. Este irelevant cine este mai bun, câştigă cel care munceşte mai mult. Eu? Voi fi dură, dar bună!”, a declarat Irina pentru sursa anterior menționată.

Faptul că a fost cooptată ca jurat în show-ul de la Pro Tv a bucurat-o enorm pe cântăreață, care pune mare preț pe emoție și pe transmiterea sentimentelor în momentul în care cânți, anunțând că acesta este lucrul principal pe care ea dorește să-i invețe pe cei din echipa sa.

image
Foto: Instagram

„Vocea României este ceva ce mi-am dorit dintotdeauna să fac, este ca un vis împlinit. Mi-am dorit de atâtea ori să strig în gura mare cât de importantă este emoţia, cât de important este mesajul, importanţa de a transmite ce cânţi. Aceasta este cheia către sufletul omului. Vocea este aceea care te atinge, care te face să tresari, indiferent că e o piesă veselă sau una tristă. Eu asta ştiu să fac, asta vreau să-i învăţ pe concurenţii din echipa mea să facă. Sunt gata să mă implic 120% în tot ce va însemna progresul lor în acest show. Vreau să adun în echipa mea oameni talentaţi, care să fie deschişi să încerce şi ceva nou. Nou pentru ei, dar şi pentru noi. Va fi un sezon productiv, cu multă ambiţie şi determinare. Eu vin cu o tonă de entuziasm şi poftă de muncă şi vreau să o împărtăşesc cu toată lumea“, susținea, de asemenea, Irina, în urmă cu ceva timp.

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub andreea banica animat gif
horoscop ( FOTO pixabay )
7 front elvetianca pensiune jpg
Submarinul nuclear Belgorod FOTO Profimedia
DN73C drumul care leagă Râmnicu Vâlcea de Tigveni Argeș Foto Google Maps jpg
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png