Ce schimbată e Carmen Brumă fără machiaj!


    Carmen Brumă a revenit pe sticlă din această toamnăFOTO: Arhiva personală
Carmen Brumă a revenit pe sticlă din această toamnăFOTO: Arhiva personală

Carmen Brumă se pregăteşte să revină în televiziune după doi ani de absenţă. Fosta vedetă Realitatea Tv a început filmările la noua emisiune de sănătate pe care o va prezenta din 5 septembrie la Happy Channel şi le-a dezvăluit fanilor ei detalii din culise.

Carmen Brumă se alătură din toamnă echipei Happy Channel pentru a realiza o emisiune despre secretele unui stil de viață sănătos. Ea va modera emisiunea „Happy Life by Carmen Brumă”, care va fi lansată în toamnă la postul de televiziune al trustului Intact. Programul va avea o durată de o oră, însă pregătirile pentru această producţie sunt mult mai ample. Vedeta le-a arătat fanilor cum vine la cabina de machiaj înainte de a intra în platou. Fără pic de machiaj, şatena a avut curaj să pozeze şi să arate imaginea celor care îi urmăresc profilul pe contul de socializare.  "Faţa mea înainte de «restaurare»", a scris Carmen în dreptul unei fotografii în care apare fără strop de machiaj, dar cu o armată de make-up artişti lângă ea.  

Aşa arată Carmen Brumă înainte de a intra pe mâna make-up artistului
Aşa arată Carmen Brumă înainte de a intra pe mâna make-up artistului

Vedeta va intra pe sticlă din 5 septembrie când le va da celor interesaţi sfaturi preţioase despre sănătate. “Sunt bucuroasă să mă alătur unei echipe tinere și profesioniste și sper ca informațiile pe care le voi aduce în rubricile mele să fie pe măsura așteptărilor publicului Happy Channel, un public preponderant feminin și educat care apreciază cu siguranță importanța unui stil de viață sănătos în vremurile pe care le trăim. Vor exista mai multe rubrici ( “Happy Doc” , “Happy Fit”, “Slabește-mă, Brumă!”), iar telespectatorii vor afla într-o manieră relaxată și neconvențională informații utile care să-i ajute să prevină problemele de sanatate, să fie în formă și să se simtă bine in propria piele. Un om sănătos nu are cum să nu fie fericit!”, spunea Brumă după ce a bătut palma cu Happy Channel. 

Vedeta a debutat în televiziune în 1999 la emisiunea Tele Euro Bingo Show, difuzată pe Antena 1, iar ulterior, din 2002 a realizat și a prezentat diferite emisiuni și știrile din sport la Realitatea TV.

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
cub adriana iliescu și eliza png
1 femeie cu accesorii jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg