Ce se ascunde în spatele tatuajelor solistului F. Charm! Povestea spusă de «cerneală» e de-a dreptul uimitoare EXCLUSIV


    Solistul F. Charm ne-a spus  povestea celor 20 de desene  pe care le poartă pe corp
Solistul F. Charm ne-a spus povestea celor 20 de desene pe care le poartă pe corp

Credeaţi că Alex Velea e cel mai tatuat solist de la noi? Nici pomeneală. Rivalul lui din muzica dance şi hip hop, F. Charm, are deja pe el o “pătură” de desene şi nu se opreşte aici. Culmea, ca să-şi protejeze tatuajele, artistul nu se mai expune la soare de 3 ani încoace.

A rupt topurile în două cu piesa „30 de grade”, care a strâns peste 17 milioane de vizualizări pe YouTube, iar de curând a lansat melodia “Pân’ la fund”, împreună cu Mike Diamondz. Pe lângă muzică, F. Charm, pe numele lui din buletin Bogdan Florin Vlăsceanu (34 de ani), mai are o mare pasiune, dar mult mai dureroasă: tatuajele.

Pe pielea lui sunt înşirate peste 20 de desene, însă nu la întâmplare, ci fiecare cu câte o poveste emoţionantă în spate. Practic, toata viaţa solistului e inscripţionată cu cerneală pe corp, iar Click! a aflat ce se ascunde în spatele tatuajelor.

«Când nu mai am loc, îmi iau alt corp»

“Iubesc arta. Prin ea mi-am întipărit nişte amintiri care vor rămâne pe veci în ochii mei. Tatuajele de pe mâna stângă sunt legate de muzică, iar mâna dreaptă am dedicat-o familiei şi copilăriei. Pe piept am fraza care m-a condus mereu în a fi un om bun şi corect, «Gotta make it to heaven» (n.r. - Fă totul ca să ajungi în Rai). Deasupra scrisului, în stânga, este simbolul piesei mele, «Cod roşu», iar în dreapta, cel al piesei «Mama». Pe stern am două mâini care ţin două pistoale, pe care este inscripţionată melodia «Double Trouble», iar pe coasta stângă, simbolul piesei «Guantanamera». Urmează şirul pieselor: pentru fiecare îmi voi mai face câte un tatuaj, atât cât mai ţine spaţiul pe corp. Când nu o să mai am loc, cel mai probabil, îmi voi lua alt corp (râde)”, a declarat F. Charm pentru Click!

Şi pentru că soarele nu este indicat celor care şi-au înţepat pielea, solistul a renunţat la una dintre marile lui plăceri: bălăceala la plajă. “De mai bine de 3 ani, de când am început să lucrez asiduu la tatuajele mele, nu m-am mai expus la soare, tocmai ca să protejez desenele”, ne-a mai spus artistul.

cub kassandra rotariu png
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
onlyfans jpg
Survivor Romania webp
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
7 frontul poza mare jpg
image
image
image
image
image
image
cub sebastian țopescu png
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub roxana vancea png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg