Ce se întâmplă cu divorțul Claudiei Ghițulescu. «Nu a venit la tribunal, dar mi-a trimis mesaje de Sărbători»

Ultima actualizare:

    Claudia Ghitulescu a trecut printr-un episod extrem de durerosFoto: Arhiva personală
Claudia Ghitulescu a trecut printr-un episod extrem de durerosFoto: Arhiva personală

Ies la iveală amănunte năucitoare din culisele divorțului cântăreței de muzică populară Claudia Ghițulescu. Deși inițial solista a dat ca motiv principal de divorț infidelitatea soțului, care o înșela de mai mult timp cu tinerica Alexandra, Claudia face acum acuzații mult mai grave la adresa lui Marian Burcuș.

Ca o dureroasă potrivire, Claudia Ghițulescu a pierdut sarcina chiar în noaptea în care soțul ei nu se afla acasă. ”Ce om e ăsta care te lasă singură când tu pierzi copilul? Am fost eu și o asistență medicală când mi-era cel mai rău. Am sunat eu la salvare singură. Inima copilașului meu a încetat să mai bată! Era băiețel. El era plecat la amantă, habar n-am unde era!”, ne-a spus solista, cu lacrimi în ochi, rememorând cea mai neagră perioada din viață ei.

Claudia Ghițulescu și Marian au făcut nunta în 2017
Claudia Ghițulescu și Marian au făcut nunta în 2017

Divorțul dintre Claudia Ghițulescu și omul de afaceri Marian Burcuș a avut deja prima înfățișare la tribunal, dar acesta din urmă nu s-a prezentat și și-a trimis doar avocatul. ”Se va termină totul la a doua înfățișare, dar eu sunt deja o femeie liberă”, ne-a mai spus Claudia. Următorul termen de judecată a fost fixat pentru 28 februarie.

Fostul soț tatoneaza împăcarea?

Claudia Ghițulescu de abia așteaptă ca fostul soț, Marian, să-și pună semnătura pe actul de divorț, deși acesta pare să regrete infidelitățile și chiar să încerce o împăcare cu solista. ”Mi-a trimis sms-uri de sărbători, nu i-am răspuns. Nu mai vreau să aud de așa om, ba chiar sunt pregătită de o nouă relație. Am fost la doi terapeuți, acum sunt bine, aveam momente când noaptea nu puteam să dorm. Au fost momente grele, nu puteam să mă plâng nici la mama. Ea era mai distrusă ca mine”, a mai declarant solista pentru Click.ro.

Citește și:

A plouat cu bani la nunta Claudiei Ghiţulescu! Minune a luat 20 de milioane la o singură dedicaţie

Claudia Ghiţulescu se reinventează după divorţ. A ajuns la estetician

image
image
image
image
image
image
Ramona Olaru jpeg
image png
dorian popa hp jpg
image png
colaj gina pistol  irina fodor png
iulia albu si mike instagram jpg
banner oana moșneagu vlad gherman png
banner gabriela cristea png