Ce se întâmplă cu Majda, după ce colegul ei, Andrei Ștefănescu, a fost infectat cu coronavirus

image
Majda se află în izolare la domiciliu

S-a dat alarma în sediul televiziunilor din trustul Intact, după ce Marcel Pavel a fost diagnosticat cu coronavirus. Acesta este concurent la "Te cunosc de undeva", emisiunea al cărei nou sezon se afla în toiul filmărilor. La scurt timp după ce Marcel a ajuns la spital, au urmat alți doi colegi de show, Andrei Ștefănescu și Ozana Barabancea. Mai mult, cu doar câteva zile înainte de a ajunge la "Matei Balș", solistul fusese invitat la Antena Stars, la "Showbiz Report", emisiune prezentată de același Andrei Ștefănescu, dar și de Majda.

În prezent, Andrei și Marcel sunt internați, iar Majda se află în izolare la domiciliu. Este bine, spune ea, și respectă toate măsurile necesare pentru a fi în siguranță, cu atât mai mult cu cât are și o fiică. Prezentatoarea de la Antena Stars a transmis un mesaj prin intermediul rețelelor sociale.

image
Majda se află în izolare la domiciliufoto: arhivă personală

"Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru toate mesajele pe care le-ați trimis să vedeți cum mă simt. Au contat foarte mult și îmi pare rău dacă nu am apucat să răspund tuturor. Sunt bine! Sunt în izolare, nu ies din casă. Am sunat la DSPB să anunț și voi urma toate procedurile legale recomandate. Faptul ca m-ați întrebat dacă sunt bine sau am nevoie de ceva a contat enorm pentru mine. Aveți grijă de voi și de sănătatea voastră", a scris Majda Aboulumosha pe Facebook, în ziua de vineri, 19 iunie.

După ce a luat contact cu Marcel Pavel pe platourile de filmare ale emisiunii „Te cunosc de undeva”, cântărețul confirmat și el cu noul coronavirus, Andrei Ștefănescu a făcut, la rândul său, testul, care a ieșit, din nefericire, pozitiv. Totuși, prezentatorul TV susține că se simte bine, transmițându-le acest lucru și urmăritorilor săi.

Andrei Ștefănescu e mulțumit că boala nu îi dă bătăi de cap. ”Sunt asimptomatic, stau aici până ies două rezultate consecutiv negative, nu știu când voi fi externat. Iau niște medicamente, la opt ore, mă simt bine, stau cu un domn în cameră, împărțim experiențele și ne uităm la televizor. Le mulțumesc celor care mi-au scris și mi-au urat sănătate!”.

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
david si victoria beckham
cub anamaria prodan animat gif
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
Fosa septica FOTO Shutterstock jpg
adrian sarbu mediafax jpeg
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj