Ce se întâmplă cu proiectul de suflet al lui Sergiu Nicolaescu. Ultima lui dorinţă nu va fi respectată

Ultima actualizare:
Jojo, una dintre actriţele preferate ale regretatului Sergiu Nicolaescu
Jojo, una dintre actriţele preferate ale regretatului Sergiu Nicolaescu

La doi ani de când regizorul a trecut în nefiinţă, proiectul de suflet al lui Sergiu Nicolaescu are de suferit. Până în prezent, producţia filmului "Maria Tănase" a reprezentat un proiect ce nu a putut fi pus în practică, mai ales din cauza bugetului ridicat.

Cel care a fost ales de Sergiu Niclaescu să îi realizeze proiectul de suflet e nimeni altul decât bunul lui prieten, regizorul Ioan Cărmăzan. Recent, acestuia i s-a alăturat şi Bobby Păunescu, cel care se va implica, la rândul lui, din punct de vedere financiar şi nu numai. Iniţial, Nicolaescu o dorea, în rolul principal al peliculei "Maria Tănase” pe Jojo (33 de ani). Deşi ea era favorita, acest lucru, se pare, că nu mai e bătut în cuie. Un alt nume care s-a vehiculat a fost şi cel al Angelei Gheorghiu. În cele din urmă, însă, se pare că o altă artistă celebră e favorita pentru a o interpreta pe Maria Tănase, în pelicula lui Nicolaescu: soprana Alexandra Coman.

“Am şapte gagici care doresc acest rol. Când am să mă apuc serios de acest proiect, ele vor trece prin probe şi atunci vom putea spune cu siguranţă care e cea mai potrivită. M-am uitat pe scenariul lăsat de Sergiu. Am luat din el ce am considerat eu că e ok şi asta-i tot. El nu a lăsat cu limbă de moarte nimic. Înţelegerea mea cu el a fost aşa: pentru că îi era teamă că nu va reuşi să ducă proiectele până la final, mă ruga să am disponibilitatea de a-l ajuta la nevoie. Părerea lui Sergiu contează! Însă scenariul mi-a fost dat după dispariţia acestuia, fără vreo specificaţie anume legată de actori!... Cea mai mare încredere o am în prietena mea, soprana Alexandra Coman. Este implicată, mereu mă sună şi stă pe lângă mine. Este frumoasă, are o voce de aur şi este talentată. Să vedem ce va fi. E un proces lung! ", a mărturisit Ioan Cărmăzan, potrivit Ring.

Soprana Alexandra Coman, în rolul Mariei Tănase?
Soprana Alexandra Coman, în rolul Mariei Tănase?

Pe de altă parte, Jojo susţine că nu a existat nicio discuţie cu regretatul regizor despre acest rol. "Dacă voi fi chemată la un casting, cu siguranţă voi fi prezentă. Nu am de unde să ştiu dacă într-adevăr domnul Nicolaescu m-a dorit pe mine pentru acest rol. A existat o discuţie de principiu, prin care dânsul m-a anunţat că se va ocupa de această producţie şi că vor urma anumite probe. Probele nu au existat, aşa că nu ajunsesem la nicio concluzie. Era o idee, nu se stabilise nimic. M-ar onora teribil să joc acest rol, însă alegerea actriţei potrivite ţine de viziunea regizorală. Este un rol interesant de creat şi studiat, are un grad ridicat de dificultate. Vorbim totuşi despre Maria Tănase. Nu e simplu să intri  în viaţa şi în sufletul ei!", a povestit Cătălina Grama, alias Jojo.


    Jojo, una dintre actriţele preferate ale regretatului Sergiu NicolaescuFoto: Arhivă personală
Jojo, una dintre actriţele preferate ale regretatului Sergiu NicolaescuFoto: Arhivă personală

Dar ce spune soprana Alexandra Coman despre faptul că ar urma să o interpreteze pe Maria Tănase? "Pentru mine este, practic, un vis care s-a realizat, pentru că Maria Tănase este un personaj deosebit! O ador! Sunt fanul numărul 1 al ei. Este, într-adevăr, o provocare, nu va fi uşor. Dar am făcut patru ani actorie, în liceu, când am studiat la Viena, cu o profesoară din Marea Britanie. Am făcut un an şi la Conservator. Plus că mama este actriţă şi am crescut în spiritul acesta. Este o provocare pentru mine, dar sunt conştientă că îmi pot pune în valoare toate calităţile, nu doar pe cele de cântăreaţă şi cred că o să iasă foarte bine!", a povestit entuziasmată Alexandra Coman, pentru Ring.

Ioan Cărmăzan a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Nicolaescu
Ioan Cărmăzan a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Nicolaescu

Alexandra Coman

De menţionat faptul că soprana Alexandra Coman (33 de ani) a cântat pe marile scene ale lumii, alături de personalităţi precum Placido Domingo sau José Carerras. A studiat vioara, pianul, însă a dorit să aibă o carieră în operă. Artista a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu fostul Ministru de Externe, Adrian Cioroianu. Politicianul şi Alexandra Coman au devenit un cuplu în anul 2003, pe vremea când el era lector universitar şi membru al Partidului Naţional Liberal. Deşi cei doi îşi făcuseră planuri de nuntă, acestea s-au năruit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net