Ce se întâmplă diseară în finala de la "Vocea României"

Ultima actualizare:
Oana Tache prezintă alături de Pavel Bartoş show-ul "Vocea României" de la Pro TV
Oana Tache prezintă alături de Pavel Bartoş show-ul "Vocea României" de la Pro TV

O armată de oameni a fost mobilizată pentru ultima ediţie din acest sezon de "Vocea României". Cei patru finalişti repetă încontinuu, iar antrenorii au emoţii la fel de mari ca si ei. În concurs vor intra Cristina Bălan din echipa lui Tudor Chirilă, Michael Kotcha şi Tibi Ibitoye, cei doi concurenţi antrenaţi de Smiley, şi Tomi Weissbuch, tânărul pregătit de Marius Moga.

Concurenţii repetă zi lumina pentru că momentul lor din finala de vineri seara (18 decembrie) să fie unul care să-i convingă pe cei de acasă să-i voteze. Vineri, ca înainte de fiecare ediţie în direct, repetiţiile au început puţin după ora prânzului. Oana Tache, cea care transmite din Camera Magenta, a făcut dezvăluiri din culisele show-ului pe blogul personal. "Vineri – trebuie să fiu la studio pe la 12:00. Repetitiile generale (şnurul) încep la 14:00 şi se repetă cap-coadă fiecare moment care intră pe post live de la 20:30. Facem camera check – ceea ce înseamnă că se repetă în regim de live – imagine/ sunet/ momente/ texte. Aţi observat că uneori, concurenţii ajung în Camera Magenta pe fugă?!


    Oana Tache prezintă alături de Pavel Bartoş show-ul
Oana Tache prezintă alături de Pavel Bartoş show-ul

Asta se întâmplă pentru că nu filmăm într-un platou, ci în două – aşa că se fac ture la greu şi pe repede înainte ca să ajungă dintr-un platou în celălalt în timp real. E cu atât mai greu, dar în acelasi timp amuzant!  Totul dureazaă până pe la 18:00 şi apoi începe nebunia. Ne machiem şi ne coafăm (îmi ia cam o oră să fiu gata), ne-mbrăcăm şi dacă avem timp – ne şi relaxăm. Pe la 19:00 apare şi publicul şi la 20:00 începe nebunia. În ultima jumătate de oră înainte de live – am grijă să mai fac o probă de sunet, să le urez colegilor mei baftă şi să îmi repet textul de la prima pasă cu Pavel" , a explicat vedeta. Pentru toată aceste momente este nevoie de o adevărată desfăşurare de forţe. Din echipa de producţie fac parte peste 200 de oameni.

Tiberiu Albu, câştigătorul celui de-al patrulea sezon "Vocea României", va veni vineri să-i susţină pe concurenţi. El va urca din nou pe scenă, de data această alături de colegii lui din trupa Fameless. Telespectatorii îşi pot vota favoriţii în finală de vineri seară, prin SMS sau apel la numărul 1200. Finaliştii sunt Toby Ibitoye, Cristina Bălan, Michel Kotcha şi Tomi Weissbuch.

Din cei 150 de concurenţi au rămas doar 4

De la prima ediţie a concursului muzical care vineri seara în va aduce câştigătorului marele trofeu şi premiul de 100.000 de euro, şi până în seara finală au rămas în scenă doar patru concurenţi. La înscrieri s-au prezentat peste 150 de persoane, iar caravana a trecut prin Bucureşti, Iaşi, Braşov,Timişoara şi Cluj. La audiţiile pe nevăzute, cei patru antrenori au ascultat vocile a aproximativ 140 de persoane. Concurenţii rămaşi în concurs au repetat 56 de ore pe săptămână, iar în jur de 250 de piese au fost cântate doar într-un singur sezon.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net