Ce se întâmplă la "Vorbește lumea" după plecarea Lorei. Theo Rose, printre noii colegi ai lui Cove

Ultima actualizare:

    Theo Rose, Viviana Sposub, Coțofană, Veverița și Sorefoto: PRO TV
Theo Rose, Viviana Sposub, Coțofană, Veverița și Sorefoto: PRO TV

Săptămâna începe cu schimbări la emisiunea "Vorbește lumea", de la PRO TV, după ce Lora a anunțat, zilele trecute, că nu va mai fi colega de prezentare a lui Cove. Iată care sunt noile vedete anunțate!

Începând de luni, 14 iunie, de la 10:30, în platoul "Vorbește Lumea" îi vom vedea pe Sore, Viviana Sposub, Theo Rose și cei doi simpatici Veverița (Mădălina Petre) și Coțofană, de la PRO FM. Aceștia vor face echipă cu veteranul Cove, rămas mai întâi fără Adela Popescu, care a intrat în concediu prenatal, apoi și fără Lora, care a anunțat că vrea să se ocupe de proiecte personale.

Sore: "Mă leagă multe amintiri de începutul acestei emisiuni"

Aflată la revenirea în emisiune, Sore declară: ”Mă bucur foarte tare să fac parte, din nou, din echipa Vorbește Lumea. Mă leagă multe amintiri de începutul acestei emisiuni, când am făcut parte din echipă pentru prima dată. Am mare încredere în gașca noastră frumoasă, abia aștept distracția zilnică alături de ei și îmi doresc să aducem soarele cu noi, în fiecare dimineață”.

Viviana Sposub: "După 1 an, mă întorc în familia Vorbește Lumea"

Și Viviana revine în familia emisiunii cu gânduri optimiste: ”După 1 an, mă întorc în familia Vorbește Lumea cu forțe proaspete, cu energie mega bună și idei pe care abia aștept să le împărtășesc cu publicul. Plecarea în Fermă a schimbat puțin direcția vieții mele, așa că pauza de la televiziune a fost binemeritată și mult dorită. Acum e, însă, momentul oportun să revin în acest proiect, iar faptul că formatul este diferit e o mare provocare pentru mine și întreaga echipă. Îmi place foarte mult conceptul de “Gașca Verii” și mi se pare că vibe-ul fresh pe care îl vom aduce pe micile ecrane îi va bucura pe oameni. Hai să scriem un nou capitol de Vorbește Lumea!”

Theo Rose: "Sunt veselă și îmi place să trăiesc"

Încântată de noua provocare, Theo Rose spune: ”Sunt veselă și îmi place să trăiesc! Am descoperit că am capacitatea de a transmite oamenilor confort și voie bună și nu pot fi mai fericită decât sunt acum, pentru faptul că pot face asta în cadrul celui mai urmărit matinal de pe TV. Sunt fericită să împart platoul cu o gașcă de oameni buni, tineri și profesioniști. Pregătiți-vă pentru distracție!”

Veverița și Coțofană: "Veți avea parte de cea mai fresh și nebună echipă"

“Wow! Pentru mine “Vorbește lumea” unde sunt implicați atâția oameni frumoși reprezintă un început de vară minunat! Televiziunea va face parte din viața mea ca o primă iubire, iar faptul că putem aduce bucurie și zâmbete în casele oamenilor este mai mult decât minunat! Cu siguranță veți avea parte de cea mai fresh și nebună echipă și super distracție în fiecare zi!”, spune Veverița. Și Coțofană este motivat de noua provocare: ”Sunt încântat să fac parte din gașca Vorbește Lumea. Poate că în formula asta chiar reușim sa aducem vara, ca prea suntem plouati. Sunt sigur ca vom avea momente faine, ii știu pe colegii mei și nu e niciun dubiu ca sunt haioși și smart. Deci să vă uitați la noi că ne așteaptă o vară super prietenoasă la PRO TV, în fiecare zi, la Vorbește Lumea”.

image
image
image
image
image
image
index (15) jpg
image png
florin ristei si naomi hedman
image png
image png
radu valcan instagram jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net