Ce sexy a fost Elena Gheorghe la botez, la trei luni după ce a născut

19 octombrie 2017
article img
Micuţa Nicole Amelie a avut o rochiţă precum o bezeafoto: Sever Gheorghe

Elena Gheorghe (32 de ani) și soțul ei, instrumentistul Cornel Ene, au avut mari emoții, ieri, la botezul micuței Nicole Amelie, care a fost băgată în cristelniță chiar de bunicul Gheorghe Gheorghe, parohul Bisericii din Clinceni.

La emoționantul eveniment, desfășurat la  Biserica Sf. Gheorghe din Capitală, s-a reunit întreaga familie a cântăreței: mama Marioara, solistă de muzică populară, bunica, fratele vedetei, dar și soara acesteia, Ana, cu fiul ei, frumos ca un prinț.

article img
Ana, sora Elenei Gheorghe, a venit la botez împreună cu fiul eifoto: Sever Gheorghe

article img
Mama Elenei, solista de muzică populară Marioara Man Gheorghe, și bunica artisteifoto: Sever Gheorghe

Toți au venit îmbrăcați la patru ace, dar, de departe, cea mai elegantă s-a dovedit a fi mămica Elena, care și-a recuperat în timp record talia de viespe, la nici trei luni de la naștere. Ea a purtat o rochie foarte scurtă, albă, cu mâneci bufante și un body din dantelă, ținută care i-a pus în evidență trupul de fotomodel.

article img
Elena Gheorghe a avut o ţinută demnă de scenă: rochie mini şi, pe dedesubt, un body strălucitorfoto: Sever Gheorghe

article img
Tăticul Cornel Ene, vizibil emoţionatfoto: Sever Gheorghe

article img
Micuţa Amelie a fost creştinată chiar de bunicul ei, care este preotfoto: Sever Gheorghe

După slujba de creștinare, invitații au fost așteptați la un local de lux, unde părinții și nașii bebelușei, prieteni de-ai Elenei, au pregătit un meniu tentant: cotlete de berbecuţ, somon fume pe pat de castravete, ruladă de pui cu fructe confiate, pastramă de vită cu rucola şi ardei roşu, dar și un tort imens.