Ce sexy e Corina Dănilă la 15 ani de la telenovela «Numai iubirea»

2004. Alături de Alexandru Papadopol şi de Bianca, în ”Numai iubirea”, zilnic, de la orele 23.00, la PRO 2
2004. Alături de Alexandru Papadopol şi de Bianca, în ”Numai iubirea”, zilnic, de la orele 23.00, la PRO 2

Corina Dănilă s-a întors la TVR 2, după o pauză de o jumătate de an, în care a jucat în câteva piese de teatru. Şi nu singură, ci alături de fostul ei coleg din serialul „Primăverii”, actorul Dragoş Huluba, cu care prezintă un nou sezon din „Gala Umorului”. Actriţa arată impecabil la 47 de ani, cu atât mai mult cu cât a reuşit să scape de 25 de kilograme.

Corina Dănilă (47 de ani) a revenit la TVR 2, de vinerea trecută, după o pauză lungă, în care a filmat pentru serialul „Primăverii”, în care a jucat alături de  Maia Morgenstern şi de Dragoş Huluba. Cu cel din urmă este din nou colegă, de data aceasta la cârma showul-ului „Gala Umorului”,  difuzat vinerea, de la orele 20.00.  Noul sezon al emisiunii aduce două ore de program, deci porţie dublă de râs. Pe lângă momentele antologice, veţi putea urmări secvenţe umoristice actuale pe textele scrise de Eugen Dumitru, Cornel Udrea şi de Viorel Cacoveanu.

Alături de fiica ei, Rianna (15 ani)
Alături de fiica ei, Rianna (15 ani)

“M-am bucurat când am primit propunerea de a mă alătura echipei «Gala Umorului», o emisiune pe care am urmărit-o întotdeauna cu plăcere. Provocarea show-ului este că sunt actor-prezentator: prezint momente umoristice de arhivă, cu titanii comediei româneşti Toma Caragiu, Amza Pellea, Dem Rădulescu, Jean Constantin, Puiu Călinescu, Stela Popescu şi mulţi alţii şi, în acelaşi timp, am ocazia să joc în scenete umoristice alături de actorii Dragoş Huluba, Mirela Zeţa, Dragoş Stoica, Silviu Debu, Valentin Teodosiu şi Marius Rizea”, ne-a povestit Corina Dănilă.

Fermecătoarea prezentatoare tv a reuşit în ultimii doi ani să slăbească aproape 25 de kilograme. Actriţa a povestit în emisiunea “Ce se întâmplă, doctore?” care sunt alimentele permise în meniu: “Carne de porc, vită, peşte, ouă, lactate, salată verde, roşii, castraveţi, ridichi, ceapă, dovlecei, seminţe, ulei de măsline, fructe şi tot felul de condimente. Gătesc la cuptor, fiert sau tras la tigaie”. Vedeta nu mănâncă zahăr şi evită prăjelile şi alimentele procesate. „Am învăţat să mănânc atunci când îmi e foame, puţin şi destul de des, minim cinci mese pe zi. Plec de acasă cu caserole cu mâncare sau cu iaurt sau fructe, în funcţie de programul meu de peste zi şi de ce anume am chef să mănânc. Îmi pregătesc de seara şi dimineaţa mi le iau cu mine. Mănânc fructe, dar mănânc şi îngheţată îndulcită cu stevie sau îmi cumpăr din când în când dulciuri de la raioanele speciale, fără zahăr”, a mai spus actriţa.


    2004. Alături de Alexandru Papadopol şi de Bianca, în ”Numai iubirea”, zilnic, de la orele 23.00, la PRO 2
2004. Alături de Alexandru Papadopol şi de Bianca, în ”Numai iubirea”, zilnic, de la orele 23.00, la PRO 2

În 1993 Corina Dănilă debuta în scurt-metrajul “Cântarea cântărilor”. Un an mai târziu, a jucat în “Crucea de piatră”. Dar marele ei rol a fost cel al Anei Dogaru din “Numai iubirea”, serialul produs de Ruxandra Ion pentru postul Acasă TV, redifuzat în prezent, de la orele 23.00, pe PRO 2.  Actriţa a format un trio formidabil alături de Oana Zăvoranu şi de Alexandru Papadopol, însă după acest proiect  ea s-a dedicat carierei în televiziune. A mai prezentat “Ieri, Azi, Mâine” şi a jucat în serialele “Circul Matteo” şi “Primăverii”.  

«Fiica mea are un suflet bun, este isteaţă, ne înţelegem bine!»

Chiar dacă a reapărut în lumina reflectoarelor, Corina Dănilă este o prezenţă discretă în spaţiul public.

Regulă pe care o aplică şi-n cazul fiicei sale Rianna, din relaţia cu fostul iubit, Norris Măgeanu, o adolescentă pasionată de fotografie şi de călătorii.

Puţini ştiu că fosta actriţă Corina Dănilă are o fiică în vârstă de 15 ani. 

Corina Dănilă arată mai bine ca niciodată
Corina Dănilă arată mai bine ca niciodată

Elevă la liceu, Rianna a dus până acum un trai liniştit şi discret, departe de lumina reflectoarelor. A fost în parte decizia mamei sale de a-i proteja identitatea, dar şi avantajul Riannei de a duce o viaţă cât mai normală.Cele două au acceptat să facă un pictorial inedit pentru revista Unica, în care au acceptat să vorbească şi despre relaţia lor. 

Astfel, Corina a mărturisit că fiica ei a fost un copil ascultător şi că au o relaţie nemaipomenită: ”E un copil bun, din toate punctele de vedere! Are un suflet bun, este isteaţă, comunicativă şi ne înţelegem foarte bine, suntem pe aceeaşi lungime de undă. Deocamdată! Să vedem cum va decurge perioada de adolescenţă. Eu o încurajez şi o susţin necondiţionat în tot ce-şi doreşte să facă. Şi aşa voi face şi mai departe”.

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub ioana nastase png
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
cub Kirstie Alley
profimedia 0742415693 jpg
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg