Ce sexy e soţia tinerică a lui Gabriel Cotabiţă! Artistul a stat numai cu ochii în decolteul ei

simeon stalpnicul png
Între Alina şi Gabriel Cotabiţă este o diferenţă de vârstă de 30 de anifoto: Sever Gheorghe

Gabriel Cotabiţă se învârte tot mai des prin cercurile mondene, iar miercuri seară a onorat invitaţia la petrecerea Ok! Golden Night. Deşi a fost înconjurat numai de femei frumoase, artistul, care a venit la braţul soţiei sale, nu a îndrăznit să arunce vreo privire împrejur. Solistul a stat numai cu ochii pe Alina şi a avut la ce se uita, căci partenara lui a purtat o rochie sexy, care i-a pus în valoare decolteul generos.

Până acum puțin timp era un burlac incurabil, dar cea care i-a schimbat părerea lui Gabriel Cotabiță (62 de ani) și i-a devenit soție în urmă cu aproape un an şi jumătate este Alina (32 de ani), o tânără care i-a fost alături în cele mai grele momente din viață.

Cei doi s-au căsătorit civil la 29 septembrie 2016 și au devenit o familie și în fața lui Dumnezeu câteva zile mai târziu, în octombrie, atunci când nași le-au fost Delia și soțul acesteia, Răzvan Munteanu. Deși nu are obiceiul de a-și exprima sentimentele în public și formează un cuplu discret alături de Alina, Cotabiță a ținut să arate, miercuri seara, cât este de mândru de partenera sa. La petrecerea Ok! Golden Night, artistul nu şi-a scăpat din nou soţia. I-a vorbit la ureche şi a avut grijă de ea toată seara. Şi invitaţii au privit-o îndelung. Alina a făcut furori într-o rochie neagră strălucitoare, cu umerii goi şi cu un decolteu de infarct. 

simeon stalpnicul png
Soţia artistului a purtat o rochie elegantă, decupată în zona bustuluifoto: Sever Gheorghe

Deși între cei doi este o diferență considerabilă de vârstă, Gabriel Cotabiță și Alina se înțeleg de minune, iar artistul se simte un răsfățat. 

"Pentru mine, Alina a început să gătească. Menține o curățenie de mă enervează. Am descoperit această femeie care mă iubește. I-am zis că ar fi cazul să ne căsătorim și ea mi-a zis că credea că mi-am revenit. Este convinsă că am făcut un sacrifiu enorm că m-am căsătorit cu ea. Nici nu se pune problema de un moștenitor. Alina nu-și dorește un copil”, declara în trecut Gabriel Cotabiță .

Celebrul cântăreţ are trei fiice, din căsătoria de 19 ani cu Ioana Nagy: Aela (36 de ani) și gemenele Eliza și Milena (29 de ani).

Radu Mirică s-a sinucis
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
rafael nadal si sotia sa
anxietate
mihai bendeac stela popescu si arsinel
juriul Te cunosc de undeva! jpg
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
Operator de dronă în Ucraina FOTO AFP
Militari americani şi români antrenându-se, la Babadag
image
image
image
image
Laura Cosoi jpg
alexandru arsinel
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
image png
Alexandru Arsinel