Ce sexy erau dansatoarele «Epocii de Aur» acum 38 de ani! Imagini inedite

image
Alături de colegele lor, în 1981, în turneul din Cairo

În urmă cu patru decenii străluceau în lumina reflectoarelor, fiind dansatoarele de top care făceau furori pe scena Teatrului ”Fantasio”, din Constanţa”, dar şi pe scena Teatrului de revistă ”Constantin Tănase”, din Bucureşti. Şi acum ele arată impecabil, cu dietă şi exerciţii fizice. Cornelia Patrichi şi Sidonia (Sida) Spătaru au trecut proba timpului, prietenia lor fiind la fel puternică şi acum.

Cornelia Patrichi (69 ani) şi Sida Spătaru (70 de ani) s-au cunoscut în anii comunismului, fiind cele mai talentate şi mai frumoase dansatoare din trupa care apărea şi în programul de divertisment de la TVR, mai ales de Revelion. Au dansat împreună în show-urile de televiziune, dar şi în spectacolele de divertisment de prestigiu din ţară sau de peste hotare. Dar ele au multe în comun, inclusiv viaţa personală, ambele îndrăgostindu-se, în anii tinereţii, de bărbaţi adulaţi de o ţară întreagă. 

Cornelia Patrichi și Sidonia se mențin în formă

image
Cornelia Patrichi s-a mutat în Italia, la fiul ei

Cornelia Patrichi a fost soţia ”Regelui Dansului”, Cornel Patrichi, iar Sidonia Spătaru a fost nevasta ”Regelui muzicii uşoare” Dan Spătaru, care a dat o interpretare memorabilă piesei ”Drumurile noastre”. Din păcate, cântăreţul Dan Spătaru s-a stins din viaţă în urmă cu 15 ani, mai exact pe 8 septembrie 2004, la vârsta de 65 de ani, în urma unui infarct.

image
Sidonia, alături de Dan Spătaru, solistul care a murit în urmă cu 15 ani

image
Soţii Patrichi au dansat împreună

“Este un exemplu în artă Dan Spătaru. Omul Dan Spătaru a fost un familist convins, a fost un soţ şi un tătic bun. Ne-am dat seama după doi ani că putem face o familie”, a spus Sidonia Spătaru. Iar inegalabilul dansator Cornel Patrichi a murit pe 5 aprilie 2016. S-a spus despre el că a fost creatorul Variété-ului de televiziune, în România. A făcut parte şi din juriul emisiunii “Dansez pentru tine”, de la PRO TV. ”Cred că nu pot trăi fără el. O să învăţ”, spunea soţia lui, Cornelia Patrichi.

image
Cornelia şi Cornel Patrichi. El s-a stins din viaţă în urmă cu trei ani

Anul acesta s-au împlinit 3 ani de la decesul artistului, iar Cornelia şi-a comemorat soţul alături de prietene. Balerina a venit special din Italia, unde de ceva vreme s-a stabilit la fiul ei, Alexandru, care i-a dăruit o nepoţică pe nume Tea Matilde, acum în vârstă de aproape doi ani. Cornelia Patrichi s-a urcat vineri în avionul de la Florenţa, pentru a veni în ţară, ca să voteze la Bucureşti.

image
Cornelia şi Cornel Patrichi. El s-a stins din viaţă în urmă cu trei ani

Ea va sta în vila în Pipera, unde a locuit cu soţul ei, pe care însă doreşte să o vândă, fiind copleşită de amintiri. Fosta mare balerină a postat recent, pe conturile sociale, o fotografie din 1981, unde apare alături de colegele ei balerine. ”Fetele anilor ’80!”, a scris Cornelia în dreptul pozei realizate în Cairo, unde se afla alături de alte colege, Sidonia (Sida Spătaru) Elena Verban şi Gabriela, cea din urmă având o şcoală de dans în Grecia. Toate patru au rămas în relaţii bune şi se vizitează adesea, pentru a depăna amintiri, la o ceaşcă de cafea.

image
BeFunky collage (3) jpg
299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
oana lis exclusiv png
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
onoriu 12 JPG
anne heche jpg
oana roman 2 webp
mugur mihaescu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
ioana ginghina copy jpeg
oana roman 2 webp
299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
image png
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
anne heche jpg