Ce sfaturi de viață ne oferă Mihaela Tatu după ce a slăbit miraculos

Ultima actualizare:

    Mihaela TatuFoto Facebook
Mihaela TatuFoto Facebook

Mihaela Tatu poate fi un adevărat exemplu de urmat pentru ambiția pe care a avut-o de slăbi 23 de kilograme. Fosta prezentatoare tv are un regim special, ține diete și își mai dorește să slăbească încă șase kilograme. Vedeta le-a oferit prietenilor virtuali câteva sfaturi despre cum ar trebui să-și prețuiască fiecare viața.

Mihaela Tatu arată încredibil de bine la 54 de ani și are grijă să mănânce numai după o dietă bine realizată. Mesajul publicat de Mihaela Tatu este unul de rememorare în care își pune câteva întrebări referitoare la viață și la cum trebuie ea trăită. 

“Ne place să ne uităm în urmă, mai ales când avem amintiri frumoase. Unde mai pui că în “urmă” eram şi noi mai frumoşi. Viaţa este un slalom “de Sisif” căreia dorim să-i dăm sens din momentul în care am înţeles-o. Dar, oare, am înţeles-o cu adevărat? Cât de bine ne ştim pe noi înşine? Azi ne dăm cu părerea despre tot, însă când ţi-ai dat cu părerea TU despre tine însăţi/însuţi?”, este mesajul transmis de Mihaela Tatu pe Facebook. 


    Mihaela TatuFoto Click!
Mihaela TatuFoto Click!

Pentru ea, relația cu divinitatea este primordială și îi mulțumește lui Dumnezeu pentru că are grjiă de ea să fie sănătoasă. Începând de dimineață, Mihaela are un program foarte încărcat, de la ora 7 până la 9 face sport, iar apoi merge la masaj. 

"Eu îmi doresc să trăiesc, oricât aş trăi să fiu sănătoasă. De la ora 7, până la 9 dimineaţa fac sport, apoi eu ţin şi dietă şi apoi masaj de 2-3 ori pe săptămână. Am slăbit 23 de kilograme. Mai vreau 6 kilograme. Mă trezesc şi mulţumesc că mi s-a mai dat o şansă. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mă trezesc. Mă trezesc dimineaţa şi pun zâmbetul pe buze. Dumnezeu ne dă, dar nu ne bagă în sac. Mi-e drag de mine", declara ea pentru un post de televiziune.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net