Ce şi-a făcut Loredana Groza la faţă. Fanii sunt şocati, Raduleasca o felicită

26 noiembrie 2018
article img
Loredana Groza a făcut show la Constanţa, în clubul Taniei Budi. Aşa arată acumfoto: arhiva personala

E cameleonică pe scenă, în vestimentaţie, în muzică, dar iată că şi chipul i se schimbă de la o zi la alta. În pozele retuşate de pe Facebook şi Instagram Loredana Groza e ca o păpuşă de porţelan, iar fanii au început să o compare cu Loredana Chivu sau Bianca Drăguşanu şi să se întrebe ce şi-a făcut Loredana Groza la faţă.

Faţa Loredanei Groza (48 de ani) a stârnit multe controverse de-a lungul anilor căci, deh, aşa-i cu divele! Sunt analizate şi întoarse pe toate părţile, iar asta nu se întâmplă doar la noi, ci în tot showbizul de pe planetă. Şi Lori le-a dat apă la moară cârcotaşilor, căci se schimbă de la o zi la alta, mai ales la faţă. Într-un fel o vezi la TV, în alt fel la concerte, în plus, pe Instagram, acolo unde cele mai prietenoase filtre de editare îi şterg de pe chip orice imperfecţiune, pare cu 20 de ani mai tânără.

article img
Aceasta e una dintre fotografiile care au stârnit vâlvă pe Internetfoto: arhiva personala

article img
Programele de editare foto te ajută să ai un ten de bebeluşfoto: arhiva personala

Care e adevărata faţă a Loredanei Groza? Nici fanii nu mai ştiu şi uite ce au ajuns să-I scrie în dreptul imaginilor publicate. În plus, recent, diva şi-a pus şi extensii lungi şi chiar arată precum o Cosânzeană.

„Loredana, nu ştiu ce ţi-au făcut la faţă, la păr, dar începi să semeni cu Loredana Chivu”

“O să ajungeţi să arătaţi toate la fel. Învăţaţi să vă acceptaţi şi îmbătrâniţi frumos”

“Sunt o fană de-a ta, fiind aproape de aceeaşi vârstă. Eşti minunată dar, te rog, opreşte-te cu chirurgia estetică, pentru că în curând o să întrebăm unde este Loredana, ce ai făcut cu ea. Intervenţiile din ultima perioadă nu te fac nici mai tânără, nici mai frumoasă”

“Loredana, nu mai semeni deloc cu tine. Arăţi super, dar eşti alta”

“Păcat că ai început să semeni cu Bianca Drăguşanu. Da, eşti frumoasă, dar nu eşti tu. Păcat!”

article img
Lori arată cu 20 de ani mai tânărăfoto: arhiva personala

Mihaela Rădulescu: “Ador acest look”

Există însă şi persoane care o felicită pentru felul în care arată în fotografii, printre acestea fiind şi celebrele ei prietene, Mihaela Rădulescu şi Anastasia Soare, supranumită “Regina sprâncenelor”. “Ador acest look”, i-a scris Mihaela. “This is what I was talking about” (Despre asta vorbeam), i-a transmis şi Anastasia Soare, sugerând că i-ar fi dat nişte sfaturi legat de forma sprâncenelor, care în cazul lui Lori arată impecabil.

article img
Iată ce mesaje frumoase a primit de la Mihaela Rădulescu şi Anastasia Soarefoto: Instagram

Aplicaţia care le-a înnebunit pe vedete se numeşte Face App, a fost creată de companie din Rusia şi a fost lansată în ianuarie 2017 pentru iOS şi o lună mai târziu pentru Android. Astfel, din două butoane poţi deveni mai tânăr, mai bătrân, machiat, cu zâmbet de Hollywood sau ten de revistă glossy. Se poate descărca şi gratuit, însă opţiunile de transformări sunt mai multe dacă alegi să plăteşti 50 de lei pe an. Face App nu e însă singura aplicaţie care te transformă în star. VSCO, Snapseed, FaceTune sunt doar câteva dintre cele mai folosite. Inclusiv Instagram are o mulţime de filtre utile, ca să nu mai vorbim despre sutele de aplicaţii gratuite, de editare a imaginilor, din PlayStore sau AppleStore.