Ce-și dorește să devină fiica lui Virgil Ianțu. Nu are legătură cu televiziunea

Ultima actualizare:

    Virgil Ianțu și fiica sa au o relație foare apropiatăFoto Instagram
Virgil Ianțu și fiica sa au o relație foare apropiatăFoto Instagram

Virgil Ianțu are o familie de invidiat, iar acum că fiica lui, Jasmina a crescut mare, poate să aleagă spre ce domeniu profesional și-ar dori să se îndrepte și speră ca tatăl ei să o susțină în totalitate. Deși Virgil Ianțu este unul dintre cei mai celebri prezentatori tv de la noi din țară, se pare că fiica acestuia nu este atrasă de lumea televiziunii.

Jasmina, fiica lui Virgil Ianțu a oferit pentru prima oară detalii cu privire la domeniul în care și-ar dori să activeze pe viitor, iar acesta nu ar avea nicio legătura cu lumea televiziunii în care tatăl ei s-a făcut remarcat. 

„Este obișnuit. E foarte bine, evident. Nu mă oprește lumea pe stradă. Nu încă! Poate dacă o să fac ceva mai târziu sau o să încep să cânt… Mă gândeam să cânt, dar poate o să merg pe partea asta de modă. Mă gândesc. Nu știu deocamdată”, a declarat fata prezentatorului TV pentru viva.ro.

La doar 14 ani, Jasmina este pasionată de modă și îi place să facă haine. Ea coase hainele, le taie și le modifică după cum consideră ea că se potrivește mai bine. 

'Mă pasionează să mă îmbrac. Îmi place să îmi creez singură anumite haine. Le fac singură. Le cos, le tai, le fac. M-am gândit să fiu designer sau poate model. Mai am timp să mă gândesc. (…) Îmi place foarte mult să cânt, dar nu o fac pentru că îmi este rușine. Îmi mai place și să dansez.', a spus Jasmina.

Jasmina s-a gândit și la varianta de a urma cursurile unui liceu din străinătate, însă și-ar dori mai mult să rămână în România.

'Mă gândeam să merg la liceu în străinătate, dar este mai complicat. Deocamdată mă gândesc să rămân aici. Chiar nu știu ce și unde o să fac. Mai am puțin într-adevăr. Mă atrage lumea televiziunii. Îmi place arta. Mi se pare cam dificil să fii prezentator TV', mai declarat Jasmina Ianțu.

Cum se înțelege Virgil Ianțu cu fiica lui adolescentă

Virgil Ianțu și partenera lui de viață, Roxana, sunt împreună de peste 15 ani și au și o fiică, Iasmina, însă cu toate acestea cei doi nu au ajuns încă în fața altarului. Aceștia își trăiesc povestea de dragoste departe de lumina reflectoarelor și formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc.


    Foto Instagram
Foto Instagram

Despre problemele pe care le-a întâmpinat cu fiica lui, în vârstă de 14 ani, dar și despre soluțiile pe care el și iubita lui le-au găsit, de-a lungul timpului, moderatorul a vorbit într-un interviu pe care l-a acordat publicației Formula As.

„A devenit o ado­les­centă normală, care la vară va avea buletin. Are ace­leaşi probleme pe care le are orice ado­les­cent. Iar noi, părinţii, ne ţinem foar­­­­te, foarte a­proa­­pe de fe­­nomen şi de ce se în­tâm­plă cu ea: dis­cu­tăm zilnic, suntem foar­­te im­pli­caţi. Mai sunt şi mo­mente ten­sio­nate, dar, din feri­cire – poate şi da­torită deschi­derii noastre şi a re­laxării noastre în discuţiile cu ea -, Iasmina nu se as­cunde de noi: ne spune ce simte, ce pro­bleme are… E o perioadă dificilă şi trebuie s-o depăşim „în echipă”, a declarat Virgil Ianțu. 

image
image
image
image
image
image
cub mihai petre png
Sebastian Felix Topescu jpg
banner dinu maxer axxa png
banner sarah Prodan png
banner betty stroe png
alice peneaca jpg