Ce siluetă are Diana Bart la nici două luni după ce a născut!

Ultima actualizare:

    Diana Bart a născut la data de 20 mai  o fetiţă numită  Maira Sofia. La doar o  săptămână distanţă,  acul cântarului arăta  din nou 53 kg, câte  avea înainte de a  rămâne însărcinatăFotografii: Sever Gheorghe
Diana Bart a născut la data de 20 mai o fetiţă numită Maira Sofia. La doar o săptămână distanţă, acul cântarului arăta din nou 53 kg, câte avea înainte de a rămâne însărcinatăFotografii: Sever Gheorghe

Este o norocoasă! Dacă majoritatea proaspetelor mămici se luptă luni bune, chiar ani, cu kilogramele acumulate în perioada sarcinii, Diana Bart a revenit la silueta iniţială în doar o săptămână. Oricum, nu prea a avut ce să dea jos pentru că nu s-a îngrăşat deloc. Cele 13 kg acumulate au fost date strict de burtica proeminentă.

Cum a reuşit Diana să nu se îngraşe deloc în cele 9 luni de sarcină? Secretul nu stă în vreo dietă minune. Prezentatoarea tv nu crede în ele. Tot ce a făcut a fost să mănânce, ca de obicei, sănătos şi echilibrat.

„Am trei mese principale pe zi şi gustări ce constau în seminţe, fructe. Beau multă apă, nu mă ating de sucuri acidulate din comerţ, nu consum alimente cu aditivi, citesc eticheta fiecărui produs pe care îl cumpăr. Evit prăjelile, rântaşurile, sosurile grele, făina albă şi zahărul. Mănânc orice, dar varianta sănătoasă. Iar în perioada sarcinii nu am schimbat nimic la acest regim alimentar”, mărturiseşte prezentatoarea emisiunii „Focus Magazin” de la Prima TV.

simeon stalpnicul png

Ca să vă faceţi o idee, dimineaţa mănâncă o banană pe stomacul gol. Apoi două felii de pâine de secară sau de alac (cereală cu mai puţin gluten decât grâul, cu aromă asemănătoare nucilor)  cu puţin unt şi miere zaharisită, ouă fierte sau omletă cu roşii şi brânză. La prânz o supă/ciorbă şi o mâncare gătită la felul doi (tocăniţe, ardei umpluţi, sarmale). Ultima masă e la cel târziu 8 seara şi constă în ceva uşor: brânză de vaci, fructe de mare, peşte la cuptor cu legume sau pur şi simplu lapte cu fulgi de porumb. „Ştiu că la primele două mese pot avea carbohidraţi, proteine, fibre. La masa de seară exclud carbohidraţii şi fructele. Eu gătesc totul şi nu îmi ia mult. Reţetele mele sunt sănătoase şi se fac rapid, tot gătitul dintr-o zi nu durează mai mult de două ore”, mărturiseşte Diana.

Are acest regim alimentar de circa şapte ani. Tot secretul este să ştie să-şi asculte organismul şi să aleagă de fiecare dată varianta sănătoasă a alimentelor. Să luăm spre exemplu cartofii prăjiţi. Cui nu-i plac? Diana ştie o reţetă prin care devin mai puţin nocivi. Îi taie „pai”, îi pune în tavă, pe hârtie de copt, şi îi dă la cuptor. După ce îi scoate, îi stropeşte cu puţin ulei de măsline şi cu sare şi nici nu zici că nu sunt cartofi prăjiţi. „Caut să mănânc sănătos din respect pentru mine şi pentru sănătatea mea. Răsplata nu întârzie să apară. Eu nu mă îngraş, nu pun burtă, nu fac riduri, toţi din jur îmi spun că nu-mi arăt vârsta (35 de ani). Dacă mi-aş fi bătut joc de mine pe la fast-food, cu siguranţă nu aş fi arătat aşa. Chiar vreau să îmbătrânesc frumos”, mai spune prezentatoarea Prima TV.

Trucul ei pentru a scăpa de pofta de dulce

Diana nu pofteşte la prăjeli, fast-food sau semipreparate. Ei îi mai „fac cu ochiul” dulciurile. Recunoaşte că îi plac mult eclerele, crema de zahăr ars, laptele de pasăre sau găluştele cu prune, însă le mănâncă rar, cu măsură. „Pentru că mănânc sănătos în rest, îmi permit să-mi mai fac poftele o dată la două săptămâni. În rest, când simt nevoia de dulce, mănânc un fruct sau iau o linguriţă de miere. Un alt truc este să beau un pahar cu lapte. Proteinele conţinute taie pofta de dulce, chiar funcţionează”, spune ea.

A făcut rapid un borş ucrainean de sfeclă roşie


    Borşul de sfăclă roşie e preferatul Dianei
Borşul de sfăclă roşie e preferatul Dianei

Diana e pasionată de gătit şi face zilnic mâncăruri uşoare, sănătoase şi rapide. Borşul ucrainean de sfăclă roşie e preferatul ei. A folosit: un morcov, un ardei gras, o ţelină, un păstârnac, o ceapă, 4 sfecle roşii, 200 g carne de mânzat, 300 ml de borş şi leuştean proaspăt. A tăiat cubuleţe morcovul, ardeiul, ceapa, ţelina şi păstârnacul şi le-a înăbuşit în tigaie (în ulei de rapiţă cu puţină apă), alături de carne. Le-a lăsat sub capac 20 de minute, apoi a adăugat sfecla dată prin răzătoare. A acoperit cu apă, a lăsat să fiarbă alte 20 de minute, apoi a adăugat borşul şi leuşteanul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
banner laura cosoi png
image png
banner viorel lis png
banner tavi clonda png
Banner Gabriela Lucuțar
banner andreea Bălan png
megan fox gravida jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net