Ce simpatic era Aurelian Temișan la 17 ani, fără barbă!

Ultima actualizare:

    Aurelian Temișan a fentat frumos trecerea timpului
Aurelian Temișan a fentat frumos trecerea timpului

Aurelian Temișan a albit aproape complet la 46 de ani, însă își păstrează trupul atletic, fiind și component al echipei de fotbal a artiștilor, cu care a obținut Cupa Mondială. Recent, artistul a deschis cufărul cu amintiri, cum îi place să spună, și a postat pe contul de Facbook două fotografii, din anii tinereții, și de acum.

Vedetele devin, pe zi ce trece, tot mai nostalgice, postându-și pe conturile sociale poze din copilărie, din anii de liceu sau de la prima apariție pe scenă. A intrat în această horă și Aurelian Temișan, care, la 46 de ani, reușește să se mențină într-o formă de zile mari, făcând parte și din Echipa de fotbal a Artiștilor, unde bifează mari performanțe. Fotografia cu Aurelian, din 1989, a făcut furori, internauții grăbindu-se să îl bombardeze cu like-uri, dar și cu mesaje.


    Aurelian Temisan, în anul 1989foto: arhivă personală
Aurelian Temisan, în anul 1989foto: arhivă personală

Artistul a postat și un comentariu amuzant: ”Haideți că am băgat mâna în sacul cu amintiri, până la începuturile muzicale și am scos această fotografie, tocmai din anul de grație 1989. Mai în urmă de atât, ajung la legendara poză nud, pe burtă, pe pătură, pe pat”.  Aurelian avea pe atunci 17 ani, dar deja era o mică vedetă. Timpul pare însă că a fost blând cu el, căci doar în privința culorii părului sunt schimbări majore. Deși a încărunțit aproape în totalitate, el nu dorește să apeleze la vopseaua de păr pentru bărbați, așa cum procedează bunul său prieten și coleg de scenă, Adrian Enache(52 de ani).

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net