Ce simpatici sunt copiii vedetelor de ciocolată!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Kamara, solistul trupei Alb Negru, e tare mândru de fiul şi de fiica lui, pe care îi răsfaţă ca pe nişte prinţi. Dar şi colegii lui de breaslă, prezenţe exotice în show-biz-ul românesc, au copii dragălaşi, buni de reclame, care le-au moştenit trăsăturile fizice, dar şi pasiunile. Click! vă prezintă fotografii cu micuţii care se simt de pe acum atraşi de lumina reflectoarelor. Nu de alta, dar aşchia nu sare nicioadată departe de trunchi.

Ghedi Kamara (41 de ani), care are tată din Guineea Franceză, a cunoscut celebritatea alături de colegul lui, Andrei, în trupa Alb Negru. A devenit părinte pentru prima oară la numai 23 de ani, pe când era student.  Fiica lui, Ştefania Sara, elevă în clasa a XII-a, este o adolescentă cuminte şi deşteaptă foc. Kamara are numai cuvinte de laudă la adresa fetei care are tenul alb, ca al mamei sale: „Sara e pasionată de limba coreeană şi de muzică. Aş putea spune că mă moşteneşte pe plan muzical şi, mai mult decât atât, că ar putea fi mai bună decât mine în ceea ce face. E o fată cuminte şi deşteaptă, încă nu ştiu ce facultate va urma dar, cu siguranţă, nu o să  studieze în ţară. Păstrez legătura cu mama ei pentru că discutăm mereu despre viitorul fetei şi despre binele ei”. Dar, solistul are şi un băiat, Leon Akim, în vârstă de 3 ani, din căsătoria cu Oana (n.r. - solista „Kim”, pe numele ei de scenă). Micuţul este o bombonică de copil, bun de pus în ramă, cu care artistul se mândreşte pe Facebook, postând adesea fotografii cu ei doi, în ipostaze amuzante. 

simeon stalpnicul png

Fiica lui Cabral e bună  de reclamă la şampon

Dar şi Cabral (39 de ani), al cărui tată este congolez, e topit după unica lui moştenitoare,  Inoke (15 ani), rodul dragostei cu Luana Ibacka (50 de ani). El a trecut prin mari emoţii, vara asta, când a avut loc Evaluarea Naţională, însă totul s-a încheiat cu bine, căci frumuşica lui fata a avut media generală 8,62. Inoke a adunat mii de aprecieri, pe contul de Facebook, după ce şi-a postat câteva instantanee în ţinute de vară, dar şi în costum de baie. Ea poate face lesne reclamă, căci are un păr superb, lung şi numai cârlionţi. Prezentatorul emisiunii “Ce spun românii?” (PRO TV) are încredere în fiica lui şi nu stă deloc cu frica în sân: ”Nu trebuie să-mi păzesc fiica de băieţi, se descurcă şi singură”, ne-a declarat el. 

Nadine vrea să-şi facă fiul afacerist

Nadine (40 de ani) a devenit un nume cunoscut după ce a participat la „Şcoala vedetelor”  (TVR).  Senzuala vedetă are un fiu de 6 anişori, cu soţul ei, avocatul Dragoş Apostolescu. Puştiul lor, Noah, e plin de energie şi tare drăgălaş. Nadine a renunţat o vreme la show-biz pentru a se dedica vieţii de familie, însă a rămas tot cu gândul la televiziune şi la muzică. Vestita mămică are planuri mari cu moştenitorul ei: „Sinceră să fiu, îmi doresc ca micuţul să-i calce pe urme şi profesional tatălui său şi să intre în business. Ar avea parte de o viaţă ordonată, care mi se pare ideală, mai ales că poate exista timp suficient şi pentru familia pe care o să şi-o construiască”, a declarat ea, pentru revista ”Ce se întâmplă, doctore?. Tatăl lui Nadine e din Zair, însă a părăsit-o pe când avea doar câţiva ani. Ea a  ajuns într-o casă de copii, după decesul mamei. 

Fata lui Laurette se visează fotomodel 

Laurette (33 de ani) s-a luptat ca o leoaică cu fostul iubit Mihai Ştefan pentru a câştiga în instanţă custodia fiicei lor, Serena (5 ani). Acum, că lucrurile s-au liniştit, celebrul fotomodel ciocolatiu se concentrează pe educaţia superbei sale fetiţe, pe care o îmbracă exact ca în reviste. Serena se simte atrasă de podiumul de modă, aşa că nu este exclus să calce pe urmele mamei sale, care şi acum câştigă bani frumoşi din publicitate. Laurette şi-a revăzut în urmă cu câţiva ani tatăl, care locuieşte în statul african Benin. 

Majda şi fetiţa ei sunt specialiste în dulciuri

simeon stalpnicul png

Actriţa de telenovele Majda Aboulumosha (29 de ani), pe care aţi văzut-o în “Regina”, “Iubire şi onoare” sau “Aniela”, are o fetiţă de patru ani şi jumătate. Micuţa Jaqueline este copia fidelă a mamei sale: are părul cârlionţat, tenul măsliniu şi ochii migdalaţi.  Ea adoră să stea în bucătărie, alături de mamă, şi să o ajute la preparat bunătăţi, mai ales dulciuri. Ele chiar s-au fotografiat şi s-au filmat la cratiţă, oferindu-le fanilor de pe Internet reţete culinare delicioase. Tatăl actriţei  este libanez, însă, după o scurtă relaţie cu mama Majdei, acesta s-a întors în ţara natală, unde şi-a întemeiat o altă familie. 

image
image
image
image
image
image
theo rose 696x393 jpg
laura cosoi colaj facebook jpg
banner oana roman fiica png
copii adela popescu radu valcan jpg
diego maradona daniela mori jpg
gheboasa instagram png
actrita irina gardescu jpg
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net