Ce simte Iuliana Tudor la 45 de ani! «De ziua mea, Tudor este la Campionatul Național de Scrimă!»

Ultima actualizare:

Iuliana Tudor împlinește 45 de ani pe 16 iunie și primește această aniversare cu bucurie și cu mari emoții! Vedeta știe că oamenii speciali din viața ei îi sunt alături în aceste momente și se bucură din plin de liniște și frumoasele revederi cu prieteni și cele 7 perechi de fini, dar și de timp petrecut cu familia.

Iuliana Tudor își va petrece ziua pe scenă

,,E o zi specială! Ziua mea se întâmplă să fie chiar la încheierea sezonului de emisiune, "Vedetă populară" de la TVR și atunci e un moment de relaxare și un moment de concluzii, de ce nu, și de vacanță. O să fiu și pe scenă, de ziua mea, pentru că mi-a fost dor, recunosc! Momentul pentru care mă voi afla pe scenă, la Opera din Timișoara, este dedicat memoriei unui artist care a lăsat foarte multe lucruri valoroase în arhiva TVR, Petrică Moise”, a mărturisit pentru Click! Iuliana Tudor.

Citește și: Drama Iulianei Tudor: «Am vrut să mă fac medic, ca să o vindec pe mama»

Iuliana Tudor se va întâlni și cu familia ei, cu părinții, pe care îi va vizita în acest weekend, la Băicoi, acolo unde mama ei o așteaptă cu bunătăți făcute în casă, de altfel, preferatele vedetei.

,,Mama mă așteaptă cu Prăjitura casei sau Tiramisu, făcut de asemenea în casă și cred că, de fapt, bucuria întâlnirii este dincolo de o zi de naștere, important e că suntem împreună. Îmi doresc să fie sănătoși și să stea cât mai mult timp alături de noi. Cel mai important este să fim împreună!”, ne-a spus Iuliana Tudor despre familia ei.

Interesant de aflat și: Interviu Iuliana Tudor: „Nu sunt genul care să intre în panică şi să rămână blocată, sunt un om al soluţiilor“

Ce cadouri așteaptă Iuliana Tudor de la fiul ei

Cât despre fiul ei de 11 ani, Tudor, Iuliana Tudor se emoționează mereu atunci când vorbește despre el și despre scrisorile și mesajele pe care i le pregătește acesta atunci când este ziua mamei sale.

,,De ziua mea, Tudor este la Campionatul Național de Scrimă, este primul lui Campionat Național, sper să fie bine și cu succes, chiar dacă nu suntem împreună e importantă experiența.Tudor obișnuiește să-mi scrie. Ne-am creat acest ritual în fiecare an, la zilele noastre de naștere, mă surprinde de fiecare dată, la fiecare etapă de vârstă gândesc diferit, cu câte un gând care mă emoționează de nu-mi mai trebuie nimic. Pe Tudor l-am învățat să își asculte inima și cred că este cel mai important dar pe care i-l poți da unui copil. Pentru mine e una dintre marile mele realizări!”, a mai adăugat vedeta TVR.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net