Ce soră frumoasă are Cabral! Domnii s-au grăbit să o ceară în căsătorie

simeon stalpnicul png
Cabral are o familie numeroasăfoto: arhiva Click!

Atât i-a trebui lui Cabral să îşi pună sora pe Facebook, că cererile în căsătorie au curs în valuri! Prezentatorul Pro Tv a făcut o fotografie cu Artemis, surioara lui mai mică, iar fanii vedetei tv au fost copleşiâi de frumuse4ţea tinerei.

Cabral este rodul iubirii dintre Alexandre, tatăl său de origine congoleză, şi Argentina, o româncă. Prezentatorul a fost mult timp supărat pe tatăl său, care l-a părăsit când el era micuţ, dar înainte să se căsătorească cu Andreea cei doi s-au împăcat. Tatăl lui Cabral este un personaj influent în Congo. După ce a absolvit medicina la Bucureşti, Alexandre s-a intors la Brazzaville, unde a ajuns ministru al Sanatatii. După ce şi-a revăzut tatăl, omul de televiziune şi-a cunoscut şi fratii. Trei dintre ei au venit la Bucureşti, la nunta lui, iar pe restul i-a cunoscut atunci cand a mers la Paris. pe lângă fraţii din strpinătate, puâini ştiu căel mai are o soră, după mamă, pe nume Artemis. Tânăra şi prezentatorul au apărut împreună într-o imagine, iar admiratorii omului d eteleviziune s-au grăbit să-i ceară mâna.

simeon stalpnicul png
Cabral şi sora lui, Artemisfoto: arhiva personală

"Ea e sor'mea. Artemis. Și, cu toate că e o teroristă și-o cicălitoare, cred că e unul dintre cei mai mișto oameni din viața mea.Nu, nu-i ziua ei... doar mă lăudam și eu pe-aci...", a scris Cabral la descrierea imaginii.

Artemis Boldea este directorul fundației ”Ciprian Marica”, proiect prin care 900 de copii, cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani, elevi ai Școlii Gimnaziale din Buftea, vor putea urma pe parcursul unui an cursuri gratuite de actorie, scriere creativă, vorbit în public, design de obiect și de interior, matematică, informatică, desen și pictură. 

sarah anamaria prodan jpg
image png
giselle si tom brady
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
traian basescu 0 jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle png
kanye west sotii bieber
Drulă Bode captură
Kelemen Hunor FOTO gov.ro
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
1 will smith jpg jpeg
sarah anamaria prodan jpg
cub anamaria prodan png
image png