Ce soț chipeș are Andreea Esca! Uite cum arăta în tinerețe

Ultima actualizare:
Alexandre Eram, soțul Andreei Esca
Alexandre Eram, soțul Andreei Esca

Andreea Esca și Alexandre Eram sunt soț și soție de 15 ani. Cei doi s-au căsătorit în aprilie 2000, cu câteva luni înainte să se nască primul lor copil, Alexia. Cum sfârșitul anului reprezintă un moment al bilanțurilor, vedeta PRO Tv a găsit în cutia cu fotografii o imagine de colecție cu soțul ei, de pe vremea când erau doar iubiți, cu 18 ani mai tineri.

”Eram. Fostul meu”, a scris Andreea Esca enigamatic pe contul personal de Instagram, în dreptul imaginii care-l înfățișează pe Alexandre Eram, în versiunea sa mai tânără. Prezentatoarea celui mai important jurnal de știri d ela Pro Tv a revenit cu o precizare care i-a liniștit pe fanii ei: ”Actualmente soț”.

Andreea Esca s-a căsătorit cu Alexandre Eram în 2000
Andreea Esca s-a căsătorit cu Alexandre Eram în 2000

Alexandre Eram este ”român” prin adopție. Omul de afaceri locuiește în România de 23 ani. Înalt, brunet, cu un zâmbet cuceritor, bărbatul a fost remarcat de Andreea Esca la o petrecere în urmă cu 18 ani. Atunci, vedeta de televiziune a aflat că Alexandre Eram conduce fabrica de confecții unde erau realizate costumele pentru PRO Tv. Trei ani mai târziu, cei doi s-au căsătorit, iar la câteva luni după nuntă a venit pe lume Alexia (15 ani). După alți trei ani s-a născut fiul cuplului, Aris (12 ani).


    Andreea Esca s-a căsătorit cu Alexandre Eram în 2000foto: arhiva personală
Andreea Esca s-a căsătorit cu Alexandre Eram în 2000foto: arhiva personală

Soțul celei mai cunoscute prezentatoare de știri din România este managing partner al unei companii care deține o fabrică de confecţii la Galaţi, un lanţ de magazine pentru copii, o reţea de distribuţie de produse cosmetice, o reţea de magazine de cosmetice şi câteva siteuri pentru copii. Alexandre Eram călătorește d ecând se știe și iubește România.

"Probabil avem călătoria în sânge. Sunt născut în America, am studiat în Germania, în Anglia, părinţii mei sunt în Franţa, iar eu m-am stabilit aici. Şi tatăl meu a avut o viaţă la fel. El este armean, a fugit din Armenia, a ajuns la Paris, a făcut École des Beaux-Arts, a plecat şi a câştigat un concurs în America, a construit World Trade Center, unul dintre turnurile care astăzi nu mai sunt", a declarat Alexandre Eram într-un interviu pentru Mediafax.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
image
actualitate.net
image
actualitate.net