Ce soţie frumoasă are prezentatorul «Exatlon»! Pentru ea a părăsit-o pe Monica Iagăr


    Cosmin Cernat este prezentatorul reality-show-ului "Exatlon" Foto: arhivă personală
Cosmin Cernat este prezentatorul reality-show-ului "Exatlon" Foto: arhivă personală

Cosmin Cernat a revenit în televiziune cu dreptul! El este gazda «Exatlon» (Kanal d), emisiune care de mai bine de o lună de când a început să fie transmisă, a reuşit să aducă postului, patronat de turci, audienţe uriaşe şi sute de mii de fani. Realizatorul tv nu este împlinit doar din punct de vedere profesional, ci şi sentimental. El este căsătorit cu Mădălina Moroşanu, pas pe care l-a făcut în mare secret în 2011, la scurt timp după divorţul de campiona mondială la atletism Monica Iagăr.

Cosmin Cernat e din nou pe val datorită emisiunii "Exatlon". Dupa sărbatorile petrecute în Canada, acolo unde a ales să traiască, Cosmin Cernat a mers direct în Republica Dominicană, pentru a intra în spiritul reality-ului pe care îl prezintă din 7 ianuarie, la Kanal D, care îşi face noi fani pe zi ce trece. Aşadar, profesional stă bine, iar în viaţa personală, lucrurile s-au aşezat aşa cum trebuie. 

După o căsătorie de nouă ani cu Monica Iagăr şi două fetiţe avute împreună, Cosmin Cernat şi soţia lui au divorţat în 2009, speculându-se la momentul respectiv că motivul separării ar fi fost infidelitatea prezentatorului.

La scurt timp după ce Cosmin Cernat şi Monica Iagăr au pus punct căsniciei, el s-a căsătorit în mare secret, în 2011, cu Mădălina Moroşanu, despre care au circulat bârfe că ar fi fost principalul motiv al divorţului.

Mădălina Moroşanu este pasionată de fitness
Mădălina Moroşanu este pasionată de fitness

Mădălina Moroşanu l-a cunoscut pe Cosmin Cernat în 2007, pe vremea când erau colegi la Kanal D. El administra departamentul de Ştiri Sportive, iar ea prezenta Matinalul postului, de unde a trecut la secţia Sport, unde şef era chiar Cernat.

La vremea respectivă, povestea lor de dragoste a confirmată de Mara Bănică, fosta producătoare a matinalului de la acest post de televiziune. „Am promovat-o pe Mădălina, la matinal. Era căsătorită cu Puiu Moroşanu şi i-a făcut ochi dulci şi unui turc de la Kanal D. În primăvara lui 2007, nu-l plăcea pe Cernat, zicea despre el că umblă îmbrăcat în costume lălâi. Câteva luni mai târziu, în vară, am dat peste ei sărutându-se, pe un hol, unde era un loc special pentru fumat. Oricum, sunt multe persoane de la Kanal D care cunosc povestea dintre cei doi”, declara jurnalista.

simeon stalpnicul png

Acum cei doi formează un cuplu de invidiat şi au o familie nueroasă. Cernat are două fiice, Ayana şi Maya, a căror mamă este fosta campioană mondială la atletism Monica Iagăr, iar Mădălina are un fiu tot dintr-o primă căsnicie eşuată, primul ei soţ fiind fiul celebrului om de televiziune Dumitru Moroşanu.

Cosmin Cernat și-a început activitatea la TVR în 1996, după care a intrat în echipa Kanal D, în 2007, odată cu lansarea stației pe piata audiovizualului din România. A fost redactor-șef al Stirilor sportive Kanal D și prezentator și realizator al emisiunilor „Fluier de start” și „Fluier final”. 

Cosmin Cernat și-a câștigat simpatia publicului și prin faptul că a prezentat o serie de formate TV de divertisment precum „Ploaia de stele”, „Spune-mi prețul” , „Stele de 5 stele”, „Șatra”.

La „Exatlon”, show în care 20 de concurenți, zece vedete și zece oameni obișnuiti, vor trece prin probe dificile, Cernat le pune la încercare cocnurenţilor pregătirea fizică, viteza de reacție şi rezistența psihică. Câștigătorul va intra în posesia premiului de 100.000 de Euro.  

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
FotoJet (4) jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png