Ce spun martorii despre “aventura” dintre Maria Constantin și Viziru. ”Cățeaua...”

simeon stalpnicul png
Marcel Toader a făcut acuzații grave la adresa lui Augustin ViziruFoto: arhivă personală

Nu iese fum fără foc, iar presupusa relație dintre Maria Constantin (30 de ani) și Augustin Viziru (37 de ani), dezvăluită de Marcel Toader (54 de ani), începe să fie povestită și prin alte voci. De data aceasta, Doinița Oancea (34 de ani) sare în apărarea lui Augustin, actrița fiind prietena și confidenta de-o viață a acestuia.

Se cunosc de aproape 10 ani, de când au jucat împreună în telenovela “Regina” (2008), iar de atunci Doinița Oancea și Augustin Viziru sunt nedespărțiți. Ba chiar au apărut zvonuri că ar fi avut și o idilă, asta după ce, în 2015, la “Ferma vedetelor” (PRO TV), s-au comportat ca niște iubiți. Cei care au lansat aceste supoziții n-au fost departe de adevăr, pentru că, în 2014, ei s-au îndrăgostit și au avut o relație scută, care s-a înfiripat datorită proiectelor comune. Au rămas prieteni, confidenți, frați de cruce, așa că știu multe unul despre celălalt. Tocmai de aceea am întrebat-o și noi pe Doinița Oancea ce părere are despre presupusa aventură dintre Maria Constantin și Augustin Viziru, pe care viitorul fost soț al solistei, Marcel Toader, a pus-o pe tapet la “Acces direct” (Antena 1).

simeon stalpnicul png
Doinița Oancea și Augustin Viziru joacă acum în telenovela ”O grămadă de caramele”, la Happy Chanelfoto: Happy Channel

Prezentă miercuri seară la un eveniment monden organizat de Georgiana Codincă, make-up artostul vedetelor, Doinița și-a spus opinia, fără a face însă acuzații sau dezvăluiri de alcov. Dar a știut să puncteze ce e important. “Sincer, nu mi-am dat niciodată cu părerea până acum, cred că lucrurile s-au mai liniștit. Eu am o vorbă, despre care cred că este foarte adevărată și anume: <cățeaua, până nu ridică coada, câinele nu bagă botul>. Ăsta este principiul meu, e o chestie pe care am observant-o eu, în general, că se întâmplă. Bărbații pot încerca până nu mai pot, însă dacă femeile își văd de treburile lor, nu se întâmplă nimic. De exemplu, dacă la mine vin mâine 20 de bărbați și se bagă în seamă cu mine, poate îi refuz pe toți. Cred că femeia susține o relație, femeia e cea care poate să o ducă în sus sau în jos, să o țină pe linia de plutire. Eu cred că indiferent ce descoperi la un bărbat pe parcurs, că e prost, dobitoc, că nu îți mai convine, mai bine pleci decât să faci alte lucruri, să îl înșeli sau să fii târâtă prin diferite scandaluri și arătată cu degetul de alții. Cred că e nepotrivit așa!”, a declarat Doinița Oancea pentru Click! Cu alte cuvinte, Doinița crede că Maria l-ar fi ispitit pe Augustin.

simeon stalpnicul png
Divorțul dintre Marcel Toader și Maria Constantin va fi tranșat la tribunalFOTO: Arhiva personală

Marcel Toader: “Nici un câine nu vine la cățea dacă nu ridică coada”

Luna trecută, Marcel Toader l-a acuzat pe Augustin Viziru, în cadrul emisiunii "Acces direct", de la Antena 1, că s-ar fi apropiat prea mult de soția sa, Maria Constantin, atunci când au participat la show-ul "Ferma vedetelor", în 2015.  Fostul rugbist îl acuză pe Augustin Viziru că a fost sau este cel de-al doilea amant din viața soției sale: „Un masaj pe spate la umeri, a însemnat mult. I-a schimbat mintea. De acolo s-a rupt complet”. 

simeon stalpnicul png
Masajul de la

Toader susține că i-a trimis mesaje lui Augustin, pentru a-l înfrunta în legătură cu acest subiect. ”A fost o perioadă scurtă. O lună şi ceva. Eu ştiam de atunci, dar aşteptam să-şi revină. Credeam că este o ieşire în decor. L-am sunat pe Augustin Viziru şi încerca să-mi dea sfaturi că nu e bine ce fac şi să nu vin la voi (n.r. la emisiune). Am avut o discuţie cu el şi a negat aceste afirmaţii. Mi-a zis că de ce nu ne-am întâlnit ca bărbaţii. Aştept ca Augustin Viziru să iasă şi să recunoască public această relaţie”, a declarat Marcel Toader la Antena 1. Toader a mai făcut o afirmație plină de subînțeles: "Nici un câine nu vine la cățea dacă nu ridică coada". Marcel Toader și Maria Constantin divorțează după doi ani de căsnicie, iar primul termen la proces a fost fixat pe 21 noiembrie.

cub octavia geamanu marian ionescu png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
anamaria prodan si ionela prodan
img (3) jpg
zanni
tudor chirila 2 jpg
Ruxi și cristi mitrea
politia rutiera 0 jpeg
Alla Pugaciova FOTO Twitter
Pasarela maritimă 2 FOTO mariana iancu JPG
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda