Ce spun psihologii despre mesajele Mădălinei Ghenea: ”E o femeie speriată!”

simeon stalpnicul png
Mădălina Ghenea şi Matei Stratan erau îndrăgostiţi lulea la începutul relaţieiFoto: Hepta

Toată suita de mesaje pe care Mădălina Ghenea (29 de ani) a lansat-o în repetate rânduri pe Instagram, multe dintre ele fiind șterse, ulterior, denotă o nesiguranță de sine, sunt de părere specialiștii.

”O persoană obișnuită cu admirația, care o perioadă îndelungată a fost în centrul atenției, simte acut schimbarea acestui mod de viață, dezechilibrând-o. Se poate manifesta ca o senzație de dezorientare și de pierdere a sensului vieții. Ea nu se regăsește în rolurile de viață actuale și nu știe cum să reacționeze. Se poate observa o instabilitate emoțională, care se manifestă în special în relația cu persoana de atașament, respectiv iubitul ei. Relația nu a fost consolidată, iar  apariția copilului a adus responsabilități noi, care dovedesc că acest cuplu nu era pregătit să și le asume. Orice eveniment sau comportament perceput ca <periculos> pentru stabilitatea emoțională devine factor declanșator al unor reacții iraționale, pe care le conștientizează ulterior și încearcă să le repare. Aceste manifestări impulsive și contradictorii reflectă insecuritate afectivă și vulnerabilitate. Ne dezvăluie o femeie lipsită de încredere în sine, speriată, care se prezintă capricioasă și cu dorința permanentă de a i se face pe plac”, este de părere Keren Rosner, psihologul contactat de Click!

simeon stalpnicul png
Keren Rosner, psiholog

Mădălina Ghenea (29 de ani) şi-a făcut un obicei din a-şi deschide sufletul în faţa prietenilor virtuali de pe reţelele sociale. Şi nu povesteşte doar despre modă, filme, acte caritabile sau vacanţe, ci şi despre problemele pe care le are cu iubitul ei, Matei Stratan (33 de ani), probleme pe care le împachetează însă sub forma unor mesaje cu tâlc. “Nu m-ai înşelat doar pe mine, ne-ai înşelat pe noi. Nu mi-ai frânt doar mie inima, ne-ai distrus viitorul”, scria Mădălina în noiembrie 2017, după care a şters mesajul. Zilele trecute, vedeta a publicat un mesaj în engleză, care s-ar traduce cam așa: “Viaţa mea este ca o comedie romantică. Singura diferenţă este că în realitate nu este vorba despre dragoste. Sunt doar eu care râd la propriile glume”. Totul a culminat cu mesajul de luni, 22 ianuarie, mesaj din care răzbate un amestec de gelozie și dezamăgire. Mădălina a publicat o fotografie cu profilul de Instagram al celebrei pianiste Lola Astanova, adăugând și o explicație care lămurește totul: “Când tatăl copilului tău apreciată toate pozele unei alte femei”. Ulterior a șters mesajul, așa cum ne-a obișnuit.

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cub oana zavoranu png
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Dmitri Peskov FOTO EPA-EFE
 Nikolai Valuev FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg