Ce spun rudele lui Matei Stratan despre infidelitatea afaceristului

simeon stalpnicul png
Matei Stratan şi Mădălina Ghenea, pe vremea când se înţelegeau de minunefoto: Rex

Încurcate sunt căile amoroase în relația dintre Mădălina Ghenea (28 de ani) și Matei Stratan (32 de ani). Asta pentru că, în ultima perioadă, în relaţia celor doi s-au adunat nori negri.

Se ceartă, se împacă, iar se ceartă și iar se împacă! În stadiul acesta se află relația dintre Mădălina Ghenea și Matei Stratan, după doar un an și jumătate de amor. Chiar dacă au un copilaș împreună, de șapte luni, cei doi se pare că nu reușesc să se înțeleagă și să treacă peste orgolii. În plus, recent au apărut și unele zvonuri cum că tânărul afacerist și-ar fi găsit fericirea în brațele altei tinere, cu care s-ar fi afişat weekend-ul trecut, la nunta Roxanei Blagu, verişoara lui. “Nimic mai fals!”. Asta ne-a mărturisit ieri chiar Roxana Blagu.

simeon stalpnicul png
Roxana Blagu este verişoara lui Matei Stratanfoto: arhivă personală

“Nu o înșală pe Mădălina! Matei nu a venit cu nimeni la cununie, a venit singur. Nu înțeleg de unde sunt toate aceste zvonuri. Nu este nimic adevărat! Matei este verișorul meu și  a venit neînsoțit la cununia civilă. Știu că Mădălina era cu fetița lor, atât! Nu am apucat să îl întreb pe Matei de ce nu a venit cu Mădă. Nu știu dacă s-au despărțit. După cununie mi-a zis că pleacă acasă, la fetele lui, adică la Mădălina și fetița lor, să nu se înțeleagă greșit”, a declarat Roxana Blagu pentru Click! Zilele trecute, Mădălina Ghenea a scris pe Facebook un mesaj plin de subînţeles, pe care ulterior l-a şters: ”Nu doar că m-ai înșelat, ci ne-ai înșelat pe amândoi. Nu doar că mi-ai frânt inima, ci ne-ai distrus viitorul”.

Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
kate middleton
colaj mormant elisabeta a II-a
image png
cub anca pandrea png
Melania şi Donald Trump
hot mascat jpeg
Oana Ionita in spital  jpg
Vehicule militare distruse în Harkov - Razboi în Ucraina FOTO AFP
Vladimir Putin printre veterani FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
paris hilton caine pierdut instagram 2 jpg
Jason Momoa
cub anca pandrea png
Oana Ionita in spital  jpg
image png
image png