Ce spun vedetele despre Cristian Pomohaci: «Știam că e divorțat, dar nu a arătat că-i plac băieții»

Ultima actualizare:

  Cristian Pomohaci slujeşte la biserica din Moşteni, iar pentru un concert cere 1.500 de euro
Cristian Pomohaci slujeşte la biserica din Moşteni, iar pentru un concert cere 1.500 de euro

Şoc în rândul vedetelor! Nu le vine să creadă că preotul-cântăreţ Cristian Pomohaci are un comportament sexual deviant. Spun că-l cunosc de 30 de ani, dar că întotdeauna a ştiut să ascundă faptul că ar avea o atracţie pentru bărbaţi. Singurul lucru cert pentru ei este că slujeşte, deşi este divorţat.

Scandalul este în floare şi nimeni nu-i mai poate spăla imaginea artistului de muzică populară Cristian Pomohaci (48 de ani). Înregistrarea apărută, sâmbătă, pe Internet, în timp ce acesta îi face avansuri unui adolescent de 17 ani, pe nume Flaviu, i-a făcut pe mulţi să-l privească cu alţi ochi. ”Ne mai întrebăm de ce se îndepărtează lumea de Ortodoxie. Ştiu că este divorţat de Ileana Matus şi că au stat împreună doar doi ani, dar a rămas preot. Ea şi-a refăcut viaţa, are un băiat de 6 ani cu actualul bărbat.


  Nico, Mihai Trăistariu şi Fuego, alături de colegul lor
Nico, Mihai Trăistariu şi Fuego, alături de colegul lor

Toţii artiştii discută despre ce s-a aflat despre el, dar părerile sunt împărţite. Unii cred că se încearcă discreditarea lui, pentru că este un cântăreţ cu multe concerte, iubit de oameni, alţii cred ce au auzit.


  Niculina Stoican şi Viorica Macovei s-au afişat şi ele cu artistul
Niculina Stoican şi Viorica Macovei s-au afişat şi ele cu artistul

Cert este că niciodată nu a lăsat să se înţeleagă că ar avea o atracţie pentru băieţi”, ne-a declarat Elena Merişoreanu, care urcă cu el pe scenă de 30 de ani. Nici Maria Cârneci nu a bănuit vreodată aşa ceva despre Pomohaci, mai ales că acesta slujeşte în biserică din tinereţe.”


  Iată-l pe Pomohaci şi alături de Veta Biriş
Iată-l pe Pomohaci şi alături de Veta Biriş

Ne întâlnim la filmări, la spectacole, dar nu i-am luat seama. Poate să fie şi vreo înscenare, că ar fi păcat să fie adevărat”, şi-a spus părerea doamna muzicii populare româneşti. Nico ne mărturiseşte că nici ei nu i-a dat de gândit vreodată că omul ar avea plăceri nebănuite. ”Este un cântăreţ excepţional şi niciodată nu mi-a dat de bănuit. Până la urmă, fiecare face ce vrea cu viaţa lui”. În înregistrarea de 22 de minute făcută publică de ziardecluj.ro,  un bărbat, care se presupune că ar fi preotul Pomohaci, vorbeşte cu un tânăr căruia îi spune că este ”prea sensibil”, că este ”un bărbat frumos” şi îi cere să îi arate ”ciocanul”. Totodată, îi propune să întreţină relaţii sexuale cu promisiunea că-i va  da bani.

Ce zice fosta soţie despre artist


  Cântăreaţa Ileana Matus, fosta nevastă
Cântăreaţa Ileana Matus, fosta nevastă

Ca să nu mai existe dubii asupra statutului pe care-l are bărbatul, fosta lui soţie a declarat scurt şi la obiect că sunt separaţi în acte, deşi el a tot spus la emisiuni că este însurat şi că-şi doreşte copii. Asta ca să nu fie exclus din preoţie.  ”Individul acesta nu mai există pentru mine pentru că mi-am refăcut viaţa. Chiar nu mă interesează ce face. După ce a apărut în emisiunea în care a minţit că nu e divorţat, i-am trimis un SMS în care i-am recomandat să ia nişte lecitină ca să-i revină memoria”, a spus Ileana Matus, care s-ar fi separat oficial de bărbat în 2014.

Reacţia Bisericii

”Nu putem vorbi despre Pomohaci ca de un cuceritor în serie, aşteptăm rezultatul anchetei. Dacă înregistrarea se dovedeşte a fi autentică, se vor lua măsuri”, a promis Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei. Iar ÎPS Irineu, Arhiepiscopul de Alba-Iulia, a recunoscut că activităţile paralele ale cântăreţului nu s-au intersectat mereu în cel mai fericit mod cu preoţia, că pleca neanunţat şi că a fost trimis pentru îndreptare o lună să stea într-o mănăstire. Cristian Pomohaci slujeşte la parohia din comuna mureşană Moşteni şi chiar a adoptat patru copii.

Fragment din înregistrare:

 • Cristian Pomohaci: Eşti prea sensibil! Eşti un bărbat frumos sau, nu ştiu, că nu ştiu ce! Că nu eşti… Nu eşti drăguţ, eşti frumos, mă! Eşti frumos!
 • Flaviu: Ştiu, dar aşa ni! Sunt, dar nu prea!
 • Ne mai vedem, ne mai vedem! Mi-o arăţi, nu mi-o arăţi?!
 • Păi, o să v-o arăt! Dar nu, nu aşa, în maşină, că e aiurea şi…
 • Când?
 • Într-o zi! Săptămâna asta! Să v-o arăt acum?
 • Da, sigur!
 • Să vă arăt ciocanul? Nu ştiu, în loc să-i zici ciocan, poţi să îi zici, nu ştiu, dacă sunteţi preot, poate vă simţiţi naşpa!
 • Să îi zici ciocan, că eu ştiu ce înseamnă ciocan!
 • Eu stau cu dv., încerc să am relaţie cu dv., să fie bine, dar am şi eu nevoie de ajutor, de un sprijin, de ceva, de…
 • Depinde de ceea ce ştii să faci! Dacă între noi o să fie, Flaviu, numai drag, de exemplu, facem sex, te plătesc pentru sex! Dacă între noi o să fie o relaţie de prietenie, atunci eu ştiu ce am de făcut, deci nu o să trebuiască să îmi ceri tu sau să trebuiască să mă cauţi tu, că ştiu eu ce am de făcut pentru tine!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
andrei versace a murit jpg
ilona jpg
banner mirabela dauer png
iulia vantur colaj instagram jpg
andrei versace a murit jpg
andrei versace jpg
adelina nunta de lemn jpg
angelina jolie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net