Ce spune antrenorul Dianei Bulimar despre jocurile de culise care au pus-o pe tuşă în finala olimpică


    Diana Bulimar a povestit de ce a fost nevoită să se retragă din finalăfoto: captură Kanal d
Diana Bulimar a povestit de ce a fost nevoită să se retragă din finalăfoto: captură Kanal d

Lovitură dură pentru Diana Bulimar, miercuri seara, la Exatlon! O dată cu nominalizarea făcută de "Faimoşi", gimnasta a retrăit momente grele prin care a trecut în 2012 când a fost nevoită să se retragă înainte de finala olimpică de la Londra pentru a-i ceda locul Larisei Iordache. Antrenorul sportivei a făcut primele declaraţii despre jocul de culise care a fost făcut atunci.

Strategia Faimoşilor de la "Exatlon" de a-l scoate din joc pe Oltin a eşuat, iar echipa roşie a pierdut-o din pricina voturilor telespectatorilor pe Diana Bulimar. Jocul de culise de acum i-a amintit gimnastei dezamăgirea pe care a trăit-o în 2012 la Olimpiada de la Londra când tot din cauza unor aranjamente a fost nevoită să renunţe la locul ei din finală în favoarea larisei Iordache.  


    Cristian Moldovanu a povestit că Diana Bulimar nu a fost accidentată la momentul retragerii de la Olimpiadă foto: captură Kanal d
Cristian Moldovanu a povestit că Diana Bulimar nu a fost accidentată la momentul retragerii de la Olimpiadă foto: captură Kanal d

Dezvăluirea neașteptată a fost făcută chiar de către sportivă, cu o zi înainte să fie eliminată. Fosta gimnastă a dat detalii de culise și a povestit cum a fost forțată să se prefacă accidentată. Primul antrenor al Dianei Bulimar a comentat declarațiile gimnastei.

"Ţin la ea ca la copilul meu. 10 ani am antrenat-o. Am stat zi de zi cu ea la Deva, Izvorani, Oneşti, Bucureşti. (...) După ce am lucrat cu ele, din 2007, atunci am mers prima dată cu Larisa Ioradche la lotul junioarelor, apoi ni s-a alăturat și Diana. De acolo am mers al Deva, iar din 2011, am predat fetele la Izvorani, iar eu cu soția mea ne-am întors la Deva și am revenit la lotul de junioare, în cadrul Centrului Olimpic de la Deva. Au fost discuții, noi nu am fost acolo. În momentul în care prima rezervă e de la tine din țară, poți să înlocuiești, dacă ai motive temeinice.

Diana nu a fost accidentată. Eu nu știu să fi fost. Știu că părinții ei nu au vrut să semneze. Larisa întotdeauna a avut notă de plecare mai mare, era campioană europeană la barna, deci avea șansă la medalie. Larisa se accidentase la Londra, de asta nici nu a putut să facă lucrurile cum și-a dorit", a spus antrenorul Cristian Moldovanu, la "Wowbiz".

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub theo rose png
cub smiley png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
horoscop jpg
cub claudia pavel cream png
Jorge la Survivor (1) jpg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
image
image
image
image
image
image
cub theo rose png
adriana bahmuteanu
simona musca 1 jpg
baza keanu reeves (gettyimages) jpg
165683789 317218509797000 3646891836978636971 n jpg
312433678 1116697535682926 7196643529606951916 n jpg