Ce spune Bianca Drăgușanu despre presupusa despărțire de Tristan Tate: «Am să fac niște precizări clare»

Ultima actualizare:

    Bianca Drăgușanu se distrează la Cannes Foto: Instagram
Bianca Drăgușanu se distrează la Cannes Foto: Instagram

Bianca Drăgușanu s-a aflat în atenția amănunțită a presei în ultima perioadă, ca urmare a două evenimente ce au „zguduit” spațiul media. Totul a început din momentul în care Bianca și Victor Slav, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc, au anunțat că vor porni pe căi separate, și a culminat cu apariția prezentatoarei TV la brațul unui alt bărbat, la scurt timp de la despărțirea de fostul ei soț. Cel care i-a furat inima Biancăi este un fost luptător de kickboxing, Tristan Tate.

După ce Bianca Drăgușanu și Tristan Tate s-au aflat pe primele pagini ale tabloidelor și au reprezentat un subiect de discuție pe internet o perioadă destul de îndelungată, în presă s-a propagat o nouă veste! În ultimele zile, a fost speculat faptul că Bianca și noul iubit și-ar fi spus „Adio”. Deranjată de informațiile care au apărut în presă în legătură cu acest subiect, Bianca a ținut să precizeze, din nou, că ea consideră că nu este nevoită să dea nimănui explicații cu privire la viața ei personală.

Prezentatoarea de la „Te vreau lângă mine” a explicat că în momentul de față singura relației căreia îi este dedicată pe deplin este cea pe care o are cu fetița ei și a lui Victor Slav, micuța Sofia. În ceea ce-l privește pe milionarul britanic, Bianca nu a confirmat, dar nici infirmat zvonurile despărțirii. În schimb, vedeta a dezvăluit că nu are planuri de viitor, nici măcar cu Tristan Tate, și că fetița și mama ei sunt singurele priorități asupra cărora dorește să se concentreze.


    Se vehiculează în spațiul media faptul că Bianca și Tristan și-ar fi spus „adio” Foto: Facebook
Se vehiculează în spațiul media faptul că Bianca și Tristan și-ar fi spus „adio” Foto: Facebook

„Nu îmi place să vorbesc despre viața mea, dar acum am să fac niste precizări clare. Eu nu mă cert cu nimeni de foarte mulți ani, eu nu îmi fac planuri de viitor, nici pentru Crăciun, nici pentru Paști, nici măcar pentru scurta vacanță de vara pe care urmează să o am în curând. Nu simt nevoia să dau explicații pentru ceea ce mi se întâmplă. Oamenii se grăbesc să tragă concluzii și să judece după aparențe, lucru cu care deja m-am obișnuit. Eu nu am strategii și planuri de viitor cu nimeni! Puterea mea este Sofia, copilul meu, singurul lucru care contează în acest moment pentru mine! De fapt ea și mama sunt cele care contează cu adevărat pentru mine, în rest, câinii latră, caravana trece”, a susținut Bianca Drăgușanu pentru cei de la Wowbiz.ro

Micuța Sofia Natalia se bucură de atenția ambilor părinți, în ciuda despărțirii dintre aceștia, cei doi fiind suficient de maturi încât să nu lipsească din viața fetiței lor, pentru ca cea mică să nu simtă nicio clipă că între părinții ei s-a produs o ruptură.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net