Ce spune Bogdan Ionescu după ce «și-a aruncat» iubita din mașină

Ultima actualizare:

    Bogdan Ionescu și Sofia Merakifoto: arhivă personală
Bogdan Ionescu și Sofia Merakifoto: arhivă personală

“Încurcate sunt căile amorului”! Asta ne poate spune și Bogdan Ionescu (39 de ani), fostul ginere al lui Traian Băsescu. Tânărul om de afaceri nu are deloc parte de liniște după ce, la finele anului trecut s-a despărțit de fotomodelul Maria Grigoriu, iar recent a avut parte de o ceartă de pomină cu noua cucerire, focoasa brunetă Sofia Meraki.

Țipete, lacrimi, certuri și, la final, el-plecând cu mașina, ea-lăsată în stradă, în rochie mini și încălțată cu cizme cu toc, în plină noapte, în plin ger. Scena s-a petrecut recent între Bogdan Ionescu, alias Syda, și noua lui iubită, Sofia Meraki, și a fost fotografiată de paparazzi de la cancan.ro. Bruneta, alături de care Bogdan și-a petrecut Sărbătorile și vacanța de iarnă în Poiana Brașov, a rămas plângând în plină stradă, până când a reușit să găsească un taxi și să scape de situația jenantă.

simeon stalpnicul png

Contactat de Click!, Bogdan Ionescu ne-a mărturist că nu mai există cale de împăcare între ei. Ba mai mult, în aceste momente își dorește să se bucure de liniște și de iubire din partea familiei, semn că nu prea îi mai arde de fete. “Regret ce s-a întâmplat, nu trebuia să se termine așa! Pot să spun «nu faceți ca mine». Este o relație care s-a terminat de mult timp. Este punct! Nu am mai vorbit de atunci deloc cu ea, acum vreau doar liniște”, a declarat Syda pentru Click!

simeon stalpnicul png

Bogdan Ionescu are o viață animată de când a divorțat de Elena Băsescu, fiica cea mică a lui Traian Bădescu (n.r au fost căsătoriți 3 ani, până în septembrie 2016). Chiar dacă au decis să o ia pe drumuri separate, cei doi au rămas în relații bune de dragul celor doi copii minunați pe care îi au împreună, Sofia Anais (5 ani) și Traian Junior (3 ani).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net