Ce spune Carmen Harra despre nunta anului: cât va dura căsnicia dintre Brigitte și Pastramă

Carmen Harra
Carmen Harra

Mariajul lui Brigitte (42 de ani) cu Florin Pastramă (40 de ani) se va destrăma peste noapte, a spus Carmen Harra pentru Click.ro după analiza numerologică a celor două vedete. Carmen Harra ne-a mai spus că Brigitte și Florin Pastramă vor avea o relație intensă asupra căreia planează însă pericolul unui final brusc.

Numerologia este o știință veche care susține că fiecare individ este codificat la naștere pornind de la data de naștere. Astfel că, pornind de la cifrele din datele de naștere ale lui Brigitte și Pastramă, Carmen Harra a făcut calculele și a rezultat că amândoi sunt codificați cu cifra 6 și că au o relație karmică.

Harra: Brigitte și Pastramă au o relație karmică și vin cu o lecție de viață

Relațiile karmice sunt cele menite să ne ofere lecții de viață, iar asta înseamnă că au o durată relativ limitată. „Conform numerologiei, Brigitte și Florin Pastramă sunt codificați amândoi cu numărul 6. Energetic vorbind, între Brigitte și Florin este o potrivire și o relație karmică. Relațiile karmice sunt foarte intense, dar au dezavantajul că se dărâmă brusc. Acestei relații îi dau o șansă pentru o perioadă de timp în care va fi foarte intensă. Eu i-am spus de la început lui Ilie Năstase (fostul soț al lui Brigitte Năstase – n.r.) că va divorța de Brigitte, iar atunci el s-a supărat pe mine. Dar iată că am avut dreptate, iar Ilie Năstase a divorțat de Brigitte. Însă lui Brigitte îi dau șansa unei relații foarte interesante cu Pastramă, pentru că între ei există o compatibilitate. Toate acestea rezultă din compatibilitatea numerologică, iar numerologia este o știință veche”, ne-a spus scriitoarea Carmen Harra, cunoscută pentru cărți precum „Decodificarea destinului” și „Karma relațiilor”.

Brigitte și Florin Pastramă au petrecut alături de prieteni și familie
Brigitte și Florin Pastramă au petrecut alături de prieteni și familie

Brigitte și Pastramă sar mereu în ajutorul celor din jur

Potrivit cărții „Decodificarea destinului”, scrisă de Carmen Harra, cifra 6, cod comun al lui Brigitte și Florin Pastramă, are energia planetei Venus, planeta ajutorului, a responsabilității, a armoniei emoționale și a purtării de grijă. „Reprezentanții lui 6 sunt amabili, convingători, amuzanți, temperamentali, plini de umor și vorbăreți. Numerele 6 au o mulțime de idei, o minte activă și pasiune pentru viață. Se implică în viața celor din jur și au o dorință puternică de a ajuta. Perioadele favorabile pentru numerele 6 sunt lunile aprilie, septembrie și cea mai mare parte a lui octombrie. Perioadele mai puțin favorabile sunt sfârșitul lunii octombrie, noiembrie și ianuarie. Venus guvernează stomacul și zona genitală, astfel încât vulnerabilitățile cele mai mari ale numerelor 6 sunt de natură stomacală și urinară. 6 manifestă afecțiuni

ale vezicii biliare, congestii și se pot confrunta cu boli venerice”, spune Harra.

Brigitte și Pastramă sunt la fel de furioși, de anxioși și se plictisesc repede

Pericolele care planează asupra relației între Brigitte și Pastramă sunt descrise în aceeași carte a lui Harra: „Atribute la care numerele 6 trebuie să lucreze: Numerele 6 suferă uneori de gânduri negre, anxietate, dispoziții proaste și izbucniri de furie. Au tendința de a se plictisi ușor, de a fi veșnic nemulțumiți și de a avea prejudecăți. Sunt ușor de rănit și le ia mult timp pentru a se vindeca”. Printre celebritățile codificate cu cifra 6 se numără Eleanor Roosevelt, Albert Einstein și Christopher Reeve.


    Brigitte și Florin Pastramă au petrecut alături de prieteni și familieFoto: arhivă personală
Brigitte și Florin Pastramă au petrecut alături de prieteni și familieFoto: arhivă personală

Brigitte și Pastramă formează numerologic relația periculos de perfectă

Numerologia avertizează că două persoane codificate cu 6 vor dori să se căsătorească imediat ce s-au cunoscut, așa cum li s-a întâmplat și lui Brigitte și Pastramă. „Combinaţia dintre doi de 6 este, fără nicio exagerare, perfectă, pentru că 6 reprezintă planeta Venus, care simbolizează familia. Încercați să locuiți într-o casă unde, adunând numerele, să cădeți pe cifra 6, idealul de familie. 6 se completează în perfecțiune, este în armonie totală cu cifra 6, pentru că vor același lucru: familie şi copii. Noi spunem câteodată că alăturarea dintre doi de 6 reprezintă o combinație prea frumoasă ca să fie adevărată, una care ne face să o comentăm admirativ. Așadar, este un ideal, întrucât cei doi se acceptă și își fondează relația pe iubire pură și pe conceptul de mariaj. În această fuziune există intenția de căsătorie din prima secundă”, a spus Carmen Harra în cartea „Decodificarea destinului”.

Citește și:

Replica lui Brigitte Năstase după ce mama lui Pastramă a zis că nu o vrea de noră

Ferma 2019. Cine e Florin Pastramă, concurentul care le face avansuri frumuseţilor din show

cub matilda pascal cojocărița png
cub gabriela marin denise pilafai png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
mariana moculescu jpg
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cub theo rose anghel damian png
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
rashford marcus epa efe h 57038531 3 jpeg
scadere prabusire actiuni bursa economie
image
image
image
image
cabral dominicana jpg
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg