Ce spune compozitorul piesei ”Yodle it” despre marele învins, Mihai Trăistariu

simeon stalpnicul png
Mihai Trăistariu este marele învins al preselecției naționale Eurovision 2017foto: Dorin Constanda

Ilinca și Alex Florea sunt câștigătorii concursului Eurovision 2017, cu piesa ”Yodel it!”, compusă de Mihai Alexandru. Cei doi tineri ne vor reprezenta țara la Eurovision Song Contest 2017, la Kiev, în luna mai. Marele învins al acestei ediții este, cu siguranță, Mihai Trăistariu.

După ce au câştigat selecţia naţională, duminică seară, au ajutorul publicului, prin televoting, Ilinca și Alex doresc să prezinte un show exploziv în competiţia muzicală internațională.

”Le mulțumim din tot sufletul celor care ne-au votat și care ne-au susținut, sperăm să ne susțineți în continuare și la Kiev. Piesa noastră se potriveşte de minune cu logo-ul Celebrate Diversity, dar și energia noastră pozitivă şi faptul că suntem foarte tineri şi fresh sunt atuu-rile noastre pentru competiția din Ucraina”, a declarat pentru Click!, Ilinca Băcilă.

”Suntem foarte emoționați și fericiți. Suntem conştinenţi că va fi foarte multă presiune, mai ales că ne reprezentăm ţara la un concurs internațional”, a spus și Alex Florea.  

”Am tremurat nici nu mai știam ce să mai spun pe scenă când am aflat. Ce să spun, a fost un concurs foarte greu, au fost foarte mulți buni… La Ilinca s-au văzut emoțiile foarte tare… A fost frumos, suntem foarte fericiți”, a declarat imediat după aflarea câștigătorilor, Mihai Alexandru, cel care a scris piesa ”Yodel it!” pentru Ilinca și Alex Florea. Compozitorul a postat și un mesaj emoționant pe internet.

”Mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru tot ce ni s-a întâmplat în această perioadă și nădăjduiesc să aibă grijă de noi și în continuare, că fără El nu se întamplau toate acestea. Apoi urmează o lungă listă de mulțumiri și nu știu cu cine să încep. Încep cu Ilinca și Alex, care au făcut tot ce le-a stat în putință să  fie mai bine. Cristinei Maria și întregii echipe cu care am trecut prin atâtea emoții, Alexa Niculae, textiera piesei, oamenilor din TVR, care și-au dat toată silința să iasă cât mai bine această ediție, profesorilor de canto care ne-au susținut din fiecare colțișor al acestei țări, n-am să fac un top, ca să nu supăr pe nimeni și le voi mulțumi în particular, juriului format din Luminița Anghel, Paula Seling, Andrei Tudor, Ovi Jacobsen și Adrian Romcescu. Tuturor prietenilor care ne-au ajutat cu postările pe paginile lor de fanpage pe care îi voi adăuga puțin mai târziu, pentru că trebuie să fug in TVR. Nu în ultimul rând, tuturor susținătorilor noștri și acelor peste 10 mii de oameni care ne-au votat”, a transmis Mihai Alexandru.

El a vorbit laudativ la adresa marelui învins al competiției, Mihai Trăistariu. ”A fost un concurs foarte greu, cu multe piese foarte bune și voci extraordinare. În topul meu, excluzând melodia noastră, mi-au plăcut foarte mult piesele și interpretarile Xandrei Șipoș, Cristinei Vasiu și Instinct, dar și celelalte au fost foarte bune. Mihai Trăistariu este un mare artist, greu de egalat, sincer a fost cel mai bun aseară și în semifinală, cu toții l-am aplaudat în picioare și să sperăm că va găsi piesa care să-l ajute să-și îndeplinească visul. Offf, sunt sigur că am uitat atâția oameni, dar voi reveni”, a scris Mihai Alexandru pe Facebook.  

cub  anamaria prodan 2 png
iulia vantur jpeg
Roger E  Mosley car crash jpg
marcela fota
Adela Popescu & Cabral   Sunt celebru, scoate ma de aici jpeg
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
cub theo rose png
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
andreea banica mare 2022 mp4 thumbnail png
Ileana Badiu
2 octavia geamanu antena 1 jpg jpeg
iulia vantur jpeg
alex leonte cancan 3 jpg
cub theo rose png