Ce spune Cornel Ilie despre divorțul de Eliza. Cum trebuie să arate femeia perfectă pentru el

Ultima actualizare:

    Cornel Ilie și Eliza divorțează după 5 ani de mariajFoto: Arhivă personală
Cornel Ilie și Eliza divorțează după 5 ani de mariajFoto: Arhivă personală

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, a anunțat recent că el și partenera lui, Eliza, au decis să pună capăt unui mariaj de 5 ani, din care au rezultat și doi copii, iar fanii artistului nu se așteptau la o asemenea veste.

Totuși, cântărețul a anunțat că mereu va avea o relație bună cu mama copiilor săi, cei doi părând că au decis de comun acord separarea și fiind deciși să rămână în continuare prieteni.

La început, Cornel a cerut discreție în ceea ce privește acest subiect, însă acum a oferit câteva declarații despre separare. Acesta a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostei soții, și a explicat că divorțul nu a venit în urma unor reproșuri, cuvinte urâte sau scandaluri dintre ei. 

„Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală. Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect. Vă mulțumim că înțelegeți această alegere. Există dragoste după iubire”, a spus el, la momentul respectiv, în mesajul despre divorț.

Au trecut aprope două luni de la anunțul divorțului, iar acum Cornel Ilie a vorbit despre semnificația afirmației sale „există dragoste și după iubire”, făcută după divorțul de Eliza.

„Dacă o căsătorie a plecat dintr-o iubire foarte sinceră, acea iubire se poate transforma într-o altfel de dragoste – care nu ține neapărat de sentimente romantice și este o iubire între doi oameni care oricum vor fi legați toată viața – și într-o formă de respect între doi prieteni care au niște amintiri senzaționale și care în continuare pot să comunice la fel de bine, chiar dacă nu mai împart aceeași casă', a afirmat Cornel Ilie.

De asemenea, acesta a mers mai departe și a explicat și cum ar trebui să fie femeia pe care el ar considera-o „ideală”.  „În primul rând, să aibă încredere în ea însăși. Dacă are încredere, asta aduce cu sine foarte multă naturalețe, feminitate, umor și sensibilitate. Și puterea aceea care nu trebuie să se vadă – se simte – și trebuie să o dozeze cumva”, a declarat Cornel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca dumitra instagram jpg
Banner Magdalena Chihaia
Gabriela cristea reteta biscuiti jpg
Banner Alexandru Ciucu
Demi Moore
andra maruta jpg
doinita oancea lora jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net